/Bucuresti/Firma de constructii

ACVATOT

București, România

ACVATOT
Firma de constructii
2.6
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4M9+PH București, România
+40 21 252 0860
acvatot.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
MAR Badea
MAR Badea2 ani în urmă
Niste nesimtiti. La 6 si ceva dimineața, sambata, ei au bagat vitanja sub geamurile locuitorilor. Hua.
EUGEN HUSTIU
EUGEN HUSTIU2 ani în urmă
Au blocat aleea de acces(unica) din strada de acces spre imobil pe vineri dimineață până luni. Din păcate nu pot să dau -1 stea. Cei mai proști și incompetenți . Dacă prostia ar durea , la ACVATOT s-ar auzii numai urlete.
Ema Nita
Ema Nita4 ani în urmă
Aveti pumct de lucru pe rampa de la Magaziile 16 Februarie la mai putin de 10 metri de casa mea
Salariati dv se exprima vulgar fara nici o retinere in gura mare pornesc utilajele fara a tine cont ca pot parca putin mai departe unde nu exista locuinte si nu deranjeaza
Lucrez de noapte dar niciodata dupa tura de noapte nu pot sa ma odihnesc din cauza zgomotului va pot pune la dispozitie clipuri intrucit locuinta mea are instalate camere de luat vederii si credeti ma aveti ce vedea
Ma limitez a va impartasi aceasta situatie si sper sa o rezolvati pt ca mai exista si alte cai de solutionare
Gabi Prestige
Gabi Prestige4 ani în urmă
Au blocat complet strada pe care locuiesc de mai bine de 2 luni, muncitorii vin o data pe saptamana si dau din umeri iar la telefon nu raspunde nimeni
Ana Maria
Ana Maria5 ani în urmă
Lucreaza jalnic oamenii. In bataie de joc. Vedeti cum a fost refacut trotuarul in Calea Victoriei 224 , dupa ce l-au facut praf ca aveau de intervenit la o teava ( trotuar nou, modernizat de primarie acum 2 ani). Cine le atribuie lucrarile din cadrul peimariei ,? Cine semneaza receptiile lucrarilor efectuate de acesti idioti?
Alexandru Frangulea (Dazlidon)
Alexandru Frangulea (Dazlidon)6 ani în urmă
Niste cretini care toata vara nu au facut nimic, au impanzit Bucurestiul de gropi fara o desfasurare de santier corespunzatoare, ultima victima, bulevardul Dacia, Piata Spaniei, un drum asfaltat acum 2 luni, sunt curios cum o sa turnati asfalt pe umiditate 80% si temperaturi sub 0 grade.
Bogdan
Bogdan6 ani în urmă
Vad ca angajatii Acvatot isi evalueaza singuri firma. Total neprofesionisti. Nu mai spun ca au o practica acolo unde merg, blocheaza locuri de parcare pe care le inchiriaza apoi .
Cara Family
Cara Family8 ani în urmă
Am avut o experienta tare neplacuta cu aceasta firma. In cazul nostru, nu au prezentat niciun interes fata de cerintele noastre. De ceva timp, am tot apelat la ei pentru a ne oferi o simpla informatie si dupa multe incercari pur si simplu ne-au oferit un banal raspuns.

" As dori un foraj orizontal, pe strada X. Lungimea de la canal pana la curte este de 7 ml. Diametrul canalului este de 400 mm. Teava de racordare sa fie de 110 mm .
Astept oferta dumneavoastra! Va multumim!"

"Cu parere de rau va informez ca nu putem onora solicitarea dvs. intrucat utilajul ce urma sa execute aceasta lucrare nu este disponibil ."

Lipsa de profesionalism si de bun simt!
Locații recomandate