/Bucuresti/Firma de constructii

Firma Constructii Case Bucuresti - CaseBineFacute.ro

Apartament 11, Strada Turda Nr. 98, Etaj 3, București 011321, România

Firma Constructii Case Bucuresti - CaseBineFacute.ro
Firma de constructii
4.6
158 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F349+W3 București, România
+40 31 109 7226
casebinefacute.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Chiritescu amalia
Chiritescu amalia2 ani în urmă
Într-o era in care cautam doar defecte am gasit o firma serioasa cu care am construit casa mult dorita. Am facut contract in aug 2020 constructia a inceput in sept 2020 si anul acesta in aug 2021 a fost finalizata lucrarea la cheie cu toate termele respectate inclusiv condițiile bancii. Recomand acesta echipa determinata si deschisa la sugestii si modificari. Mulțumesc
Alexandra Gebac
Alexandra Gebac2 ani în urmă
Impreuna cu sotul meu, am participat la o discutie cu domnul Alexandru Chivaran si ne-a lasat o impresie foarte placuta. Ne-a oferit multe informatii utile, ne-a sfatuit si a fost extrem de amabil. Speram sa si concretizam la un moment dat planurile discutate (in acest caz singura limita fiind data de bugetul nostru). Va multumim!
Cornel Feraru
Cornel Feraru2 ani în urmă
Bună ziua,
Observ că proiectul dvs:',,Proiect Casă Mică, Parter, 134 mp, 3 Camere, 1 Băi, ID 5298",are postat un preț ,,la cheie" de peste....100000€ !!! Este prețul real și actual ??!
Vă mulțumesc.
Marius Cristea
Marius Cristea2 ani în urmă
Am construit cu ei o casa in Bucuresti, Sunt multumit de calitatea materialelor si de pachetul de servicii oferit (proiectare+Autorizatie+Casa la cheie) . Am obtinut un raport calitate/pret bun si s-au gasit solutii la solicitarile noastre.
Matias Maisa
Matias Maisa2 ani în urmă
Domnul Arhiteht Alexandru Ma făcut sa înțeleg cu adevărat ce înseamna sa construiești o casa fix pe întelesul meu . Ma îndrumat și mi-a dat cele mai bune sfaturi . Recomand cu încredere . CaseBineFacute 👍👍👍👍👍
Andrei Luca
Andrei Luca4 ani în urmă
Firma neserioasa; am cerut mai multe detalii despre lucrari, deviz si santierele in derulare si nu mi s-a mai raspuns dupa. Am revenit cu un telefon dupa un timp si au zis ca vor reveni ei cu detalii dar nu au mai sunat. Nu-mi este clar de pe site-ul lor daca au echipe de muncitori angajati la ei sau lucreaza prin antrepriza (este o diferenta majora in desfasurarea proiectului si a costurilor). V-am dat o stea pentru lipsa de transparenta si neprofesionalism (comunicare insuficienta).
Valentin Bortos
Valentin Bortos2 ani în urmă
Sunt unul din "putinii" naivi care pentru construcția unei case s-a dus la pomul mult lăudat, adică la o firma cu "ștaif" recomandat de persoane așa zise de încredere, firma ce îmi promitea finalizarea la roșu intr-un interval de timp relativ mic ( 10 săptămâni) si cu un nivel al costurilor relativ mic (poate mult prea mic si acest lucru ar fi trebuit sa ma alarmeze), însă mult lăudata firma după ce s-a văzut cu un avans consistent in conturi a abandonat lucrarea iar după cele 10 săptămâni casa mea era in faza din pozele de mai jos:

După ce am trecut peste socul acestei experiențe, am ajuns la cei de la Case Bine Făcute, unde am beneficiat de consultanta profesionista si de o echipa de lucrători extraordinari, dedicați si profesioniști si care respecta termenele. iar astăzi după 6 săptămâni de lucru in aceasta noua formula am ajuns sa avem centura turnata. Sunt de altfel convins ca daca echipa de constructori de la Case bine făcute ar fi beneficiat de condiții meteorologice ca cele de care a beneficiat echipa de excroci cu care am avut prima oara contract, la ora asta faza de construcție la roșu ar fi fost încheiata.

Deci in primul rand recomand cu căldura aceasta echipa mica dar profesionista, care nu încearcă sa păcălească clientul cu "spoieli" ci spune lucrurilor pe nume.

In al doilea rand recomand tuturor celor ce vor sa construiască sa se intereseze bine pe mana cui își dau șantierul si in nici un caz sa nu dea bani in avans
Daniela Stanciu
Daniela Stanciu2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea firma CaseBineFacute! Profesionalism, promptitudine si seriozitate! I-am contactat pentru o expertiza si un deviz. Dl. Alexandru s-a deplasat promt la imobil si ne-a prezentat in cel mai profesional si obiectiv mod situatia si planul de actiune.
Locații recomandate