/Bucuresti/Firma de constructii

Alco Group

Strada Reînvierii 1-3, București 021121, România

Alco Group
Firma de constructii
4.7
132 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F43C+VR București, România
+40 767 110 022
alcogroup.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Liviu Suciu
Liviu Suciu2 ani în urmă
Vreau ca acest review sincer sa ajute atat posibili cumparatori cat si compania AlcoGroup.
Proiectul nostru consta intr-o balustra de sticla 8.2.8 17m lungime.

In cadrul vizitelor la showroom am primit suportul necesar atat din partea domnului Alin cat si din partea domnului Octavian.

Montajul initial a presupus fixarea profilului pentru preluarea cotelor de geam. Am cerut ca echipa sa vina dupa ora 16:00, insa au venit neanuntati la ora 12:00 - noroc ca eram acasa... Mi-as fi dorit ca echipa de montaj sa nu fie presata sa ajunga la alta lucrare si sa isi canalizeze toata atentia la lucrarea mea. Nu mi s-a parut ok ca au dat toate gaurile pentru fixarea profilului si au inceput sa prinda normal din suruburi, insa dupa ce au primit un telefon ca trebuie sa plece, au prins doar capatele profilului. Pentru 10 minute cat mai dura, eu am ramas cu 80 % numai gauri in care a plouat si probabil a si daunat la prinderea finala. La montajul final s-au folosit suruburi de dimensiune mai mica (cred ca 10 cm) in loc de cele initiale (cred 12 cm) pentru ca nu mai incapeau, iar unele din capete s-au rupt cand au incercat sa le re-stranga (pentru ca intre timp s-au desfacut)

Am cerut in mod expres ca intre geamuri sa fie 5 mm, insa abia dupa ce am dovedit cu ruleta, echipei de montaj, ca intre ele este mai mult, acestia au inceput sa le puna pe pozitia dorita. Dupa montaj, unele geamuri, prezentau o usoara inclinatie (cateva grade transpuse in 4-5 mm la varf)

Au uitat sa aduca mana curenta, insa dupa implicarea domnului Octavian s-a reusit aducerea acesteia. A fost prinsa cu silicon, punctat cu pas de 5-10 cm (sper sa tina)

Consider necesar achizitionarea mai multor echipamente pentru echipa de montaj (unele pareau destul de uzate, fapt pentru care au si cedat la montaj)

Nu va asteptati la minuni din punct de vedere livrare - la noi montajul final s-a realizat in ultima zi mentionata in contract.

Per total colaboarea a fost ok, iar proiectul in sine pot spune ca a fost un succes si noi ne declaram multumiti, mai ales de calitatea produselor. Avand in vedere ca pretul cerut este cu aproximativ 20% mai mult decat restul, este normal ca si asteptarile sa fie mai mari. Nota reala este 3.5.
Iulian Grigore
Iulian Grigore2 ani în urmă
Foarte multumit de experienta AlcoGroup. Multumesc mult pentru suportul oferit proiectului : BALCON - Et.4/4.
Dorian Nicu
Dorian Nicu2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de colaboare. Echipa este serioasa, profesionista iar rezultatul este perfect.
Lucrarea a constat in: balustrada de sticla la scarile de la interior cat si la exterior la balcoane.
Ii raman recunoscator domnului Alin Grigore pentru amabilitate si consiliere
Gabriel Vlad
Gabriel Vlad2 ani în urmă
Am apelat la AlcoGroup pentru schimbarea unor geamuri termopan de mari dimensiuni de la o casa. Am ajuns la ei citind o serie de review-uri pozitive, de aceea m-am decis sa contribui si eu cu experienta mea. Personal, am fost foarte multumit de colaborarea cu aceasta companie. Comunicare foarte buna pe parcursul intregului proiect (Dl. Bancu, multumesc pentru suport) preturi competitive, livrare si instalare conform datelor agreate. Un mare plus si pentru echipa de montaj care a reusit sa scoata termopanul vechi fara sa deterioreze foarte mult fatada si peretele interior. Multumesc!
Tiberiu Bratu
Tiberiu Bratu2 ani în urmă
Am ales AlcoGroup după ce am primit ofertele mai multor firme de profil. Asta deoarece in mod clar au o experiența foarte bogata (a se vedea portofoliul) și, pe deasupra, mi-au oferit și cel mai bun preț. Cu toate ca lucrarea nu era una de amploare (balustrada de sticla a unei terase), am avut plăcerea sa interacționez direct cu directorul companiei, Codrut Pop , care mi-a explicat in mod clar care sunt etapele și termenele de execuție a lucrării. De asemenea, și echipa care a asigurat montajul a dat dovada de punctualitate și mult profesionalism. In ceea ce privește lucrarea, aceasta a ieșit perfect.
Bogdan Matei
Bogdan Matei2 ani în urmă
Daca asi putea asi da 0 stelute, nu recomand, experiente neplacuta cu ei.
Daca vreti sa va faceti nervi si sa va mancati sanatatea colaborati cu aceasta firma.
Irinel Erie
Irinel Erie2 ani în urmă
Am ales AlcoGroup pentru ca au solutii complete pentru scari. Trepte din lemn si balustrade de sticla. A fost mai usor sa colaboram cu o singura firma. “S-au chinuit” putin cu mana curenta din lemn, dar lucrarea a iesit foarte bine.
Deja i-am recomandat si la vecini.
Bafta mai departe!
George Leata
George Leata2 ani în urmă
Dupa multe cautari am ales oferta celor de la AlcoGroup. Am ales sa colaborez cu cei de la AlcoGroup in primul rand datorita dlui. Laurentiu Lazar, care a dat dovada de profesionalism si seriozitate. Serviciile sunt de calitate! Recomand cu placere! Multumesc AlcoGroup!
Locații recomandate