/Bucuresti/Firma de constructii

S.C. Paco Construct Vic s.r.l.

nr., Strada Theodor D. Speranția 100, București, România

S.C. Paco Construct Vic s.r.l.
Firma de constructii
2.4
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4HJ+GM București, România
+40 766 221 966
pacoconstruct.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 8–18
Scrie o recenzie
Popescu andre
Popescu andre2 ani în urmă
Amabili doar la inceput. Preturi exagerate, pt ca se recomanda ca "profesionisti". Au muncitori necalificati, nemotivati, care lucreaza cat pot in bataie de joc. Termene cu mult depasite. Niste tepari.
Iulian Șorcaru
Iulian Șorcaru5 ani în urmă
Au fost prompti la cererea unei cotatii pentru renovarea unui apartament, dar la final au cerut cateva mii de euro din pix, fara sa faca o oferta detaliata pe fiecare lucrare-n parte ca sa stie si clientul pe ce da banii. In concluzie, multe vorbe frumoase, tarife mascate, flexibilitate fata de client zero si timp pierdut. Am dat 2 stele pentru amabilitate si promptitudine.
Ancuta Leonte
Ancuta Leonte5 ani în urmă
Colaborarea cu compania noastra a decurs fara probleme. Recomand!
Alexandru Leonte
Alexandru Leonte5 ani în urmă
Termen respectat, lucrarea conform deviz! Nota 10
Catalina Sorcaru
Catalina Sorcaru5 ani în urmă
Iacobescu Paul
Iacobescu Paul2 ani în urmă
Din păcate nu se poate acorda mai puțin de 1 stea. Nu recomand sub nici o formă această firmă. In primul rand timpul de execuție al lucrării ( un apartament cu 3 camere) a fost depășit cu aproape o lună și jumătate, in al doilea rând curățenia promisă in contract nu a fost făcută și după plecarea muncitorilor am descoperit că ușa de la intrare a fost zgâriată in mai multe locuri. (Ușa a fost acoperită cu folie pentru a ascunde acest lucru.) Costul a fost aproape 10000 euro și nici termenele de plata nu au fost respectate!! Am fost apelat săptămânal (in ultima lună de muncă), pentru a mi se cere avansuri. Cererile erau făcute chiar de către administratorul firmei!!! Va rog sa vă feriți de această firmă!!!!
Raluca Banica
Raluca Banica2 ani în urmă
La inceput domnul pare ok, dar doar la inceput. Eu am avut doar de zugravit 2 camere pe care mi a cerut 1600 de lei, necunoscand preturile, i am dat, dar am ajuns la 2600 de lei pt ca a refinisat un tavan!!! Problema este ca a lasat lucrarea neterminata, pete pe tavan, am discutat sa revina sa repare greselile, insa acum e de negasit domnul. Credeam ca la varsta dumnealui nu se ocupa cu tepe, dar se pare ca da. Sa nu mai zic ca unde a fost vechea plinta nici cu var nu s a dat, iar pe langa usi a lasat un dezastru. Practic afara vopsit gardul, inauntru leopardul...cam asa lucreaza echipa domnului. Imi pare rau ca nu pot sa atasez si poze aici😅
Marius Helerman
Marius Helerman2 ani în urmă
NU recomand aceasta firma, care are niste preturi exagerate / nejustificate, iar cand am solicitat in mod expres un deviz estimativ pentru fiecare lucrare in parte precum si pretul materialelor si al manoperei , nu am mai primit nici un raspuns.
Locații recomandate