/Bucuresti/Firma de constructii

Isoterm - Izolatie Spuma Poliuretanica

Strada Hatmanul Arbore 15-19, București 011601, România

Isoterm - Izolatie Spuma Poliuretanica
Firma de constructii
5
142 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F33X+PV București, România
+40 720 680 086
isoterm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gales Alice
Gales Alice2 ani în urmă
Echipa Isoterm corespunde cu adevarat tuturor cerintelor de pe piata! Oameni profesionisti, comunicativi si receptivi. Lucrarile executate sunt dincolo de superlativ. Voi apela cu incredere si la urmatoarea ocazie!
Roxana Balan
Roxana Balan2 ani în urmă
Izolatie spuma poliuretanica pod si mansarda - echipa de profesionisti, materiale de foarte buna calitate si un raport calitate pret corect. Ii recomand cu căldură.
Andrei CONSTANTIN LÂSENCO
Andrei CONSTANTIN LÂSENCO2 ani în urmă
Foarte mulțumit. Sunt la a doua lucrare. Oamenii sunt profesioniști . Consultanța în privința alegerii variantei optime,expertiza și seriozitatea ireproșabile. Recomand cu deplină încredere !
COMA -Brothers
COMA -Brothers2 ani în urmă
Am optat pentru izolatie cu spuma cu celula inchisa în strat de 7 cm. Înainte de toate mi-a fost trimisa documentația pe mail. Fisa tehnica pentru materialul folosit și mi-a fost făcută oferta de preț. Au trimis un coleg pentru măsurători. Foarte prompt, fără 1 minut de întârziere a fost la locație când a spus. Programarea am facut-o la câteva zile. Au venit 3 băieți foarte amabili, punctuali. Au urcat în mansarda și nu i am văzut decât când au terminat. A fost cel mai bun raport calitate preț. Plata prin transfer, factura, garanție. Într-un cuvânt - profesionalism. Recomand cu drag.
Catalin Petrisor
Catalin Petrisor2 ani în urmă
Am beneficiat de lucrările puse la dispoziție de echipa ISOTERM, prin care a fost complet izolat podul casei. Eficiența energetică și fonică a casei a crescut considerabil după aceste lucrări. Recomand cu deschidere firma ISOTERM pentru izolarea cu spumă poliuretanica.
Mihai Zamfir
Mihai Zamfir2 ani în urmă
O companie de nota 10. Oameni profesioniști care știu ce fac , te îndruma pentru alegerea corecta a serviciului și transparentă 100%. Sunt foarte mulțumit de serviciile lor. Recomand cu încredere
Teasca Natalia
Teasca Natalia2 ani în urmă
Aplicare spuma celula inchis in acoperis! Lucrare scurta si fff eficienta cu oameni respectosi. Randament f. bun calitate/pret.
Adi Raducanescu
Adi Raducanescu2 ani în urmă
Firma serioasa, pret/calitate nota 10! Foarte multumit! Personalul foarte amabil si profi. Recomand cu incredere!!!
Locații recomandate