/Bucuresti/Firma de constructii

Furnizorul tau de piatra naturala, marmura, granit si travertin.

Aleea Teișani 137A, București 014034, România

Furnizorul tau de piatra naturala, marmura, granit si travertin.
Firma de constructii
4.1
762 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G3PM+M5 București, România
+40 21 9907
piatraonline.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anca S
Anca S2 ani în urmă
Comanda online a durat mai mult decat m-am asteptat( am.comandat 1 foaie de ardezie flexibila). Apreciez interactiunea cu angajatii companiei care m-au sunat pentru confirmarea comenzii, informarea privind livrarea comenzii si confirmarea ptr primirea produsului. Numai bine!
Dana Dragan
Dana Dragan2 ani în urmă
In decursul a 2 ani, am facut cateva comenzi prin telefon sau mail si in general am avut o colaborare buna cu Piatraonline, care se datoreaza d-nei Carmen Ionita. Ea este foarte draguta si de fiecare data a facut tot ce a putut pentru a ma ajuta, chiar si cand nu au fost disponibile produsele de care aveam nevoie, a incercat sa gasesca alternativa, ca totul sa fie in regula. In trecut a fost o mica problema cu stocurile de marfa, s-a intamplat de cateva ori sa nu gasesc produsele necesare, dar la ultima comanda am gasit ceea ce cautam si totul a fost perfect. O sa mai comand si pe viitor de la ei si tot la Carmen voi apela, deoarece a dat dovada de profesionalism.
Nitu Remus
Nitu Remus2 ani în urmă
Experienta cel putin placuta,sunt la a doua comanda,atat la prima cat si la a doua departamentul consultanta a fost extrem de amabil si implicat,in cazul celei de a doua comanda,Dl. Ionut Fintoiu si-a dedicat mai bine de o ora din timp ca sa ma ajute in a rezolva o situatie presanta,de pe o zi pe alta,astfel incat am reusit sa achizitionez materialul ce necesita montaj in ziua urmatoarea .Multumesc cu aceasta ocazie piatraonline pentru serviciile de calitate oferite.
Florina Alexandra Chirique
Florina Alexandra Chirique2 ani în urmă
Am ajuns la showroom cu foarte multe idei si foarte putine solutii. Aveam in cap diferite stiluri de amenajari interioare care nu aveau legatura unele cu altele. am gasit aici persoane care ne-au ajutat sa punem ordine in toate ideile si sa alegem cea mai buna varianta. slava cerului ca au atatea posibilitati din care poti alege. Orice imagine iti creezi despre casa ta sigur poate devenii realitate.
Vlasie Cazimir
Vlasie Cazimir2 ani în urmă
Total neprofesionisti.
Aveti mare grija ce comandati
Placile nu vin in ordine , insa daca doresti sa dai retur la ele nu poti, motivul invocat fiind taierea in continuare ( minciuna mare).
Sa verificati si comanda inainte de a o ridica , am primit un produs in minus neverificand in momentul in care a fost luata.
Victor Vedeanu
Victor Vedeanu2 ani în urmă
Interactiunea cu doamna Loredana a fost super.
Se vede ca vinde bine si ca este foarte atenta la ce doreste clientu.
Din pacate montatoru recomandat a cerut de 2 ori pret de montaj fata de costul materialelor...
Am ales o alta firma care sa se ocupe de placarea scarilor cu costuri putin mai mari la materiale dar cu pret de montaj decent!
Piatra online are cele mai bune preturi in raport calitate/pret.
CONSTANTIN LARION
CONSTANTIN LARION2 ani în urmă
D-na Carmen Ionita a fost foarte amabila si m-a indrumat fara intarziere la d-l Florin Ghita care la randul lui a raspuns cu o promtitudine rara dar mai ales cu sfaturi ultra-profesionale . felicitarile mele pentru ambii.
Eddy Edd
Eddy Edd2 ani în urmă
Am rămas plăcut surprins de profesionalismul celor de la Piatra Online. Doamna Carmen Ioniță mi-a oferit cele mai bune soluții, potrivit cu nevoile și ideile mele de amenajare. De asemenea, montajul pietrei a fost impecabil.
Locații recomandate