/Bucuresti/Firma de constructii

Total Construct

Calea Floreasca, Nr. 18, Sector 1

Total Construct
Firma de constructii
5
2 recenzii
2 comentarii
Indicații de orientare
F432+V9 București, România
0784715715
total-constructii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Reprezentam compania de constructii cu peste 30 ani de experienta si dispunem de o echipa profesionista, dedicata, inovativa, ce utilizeaza o logistica moderna, care ne sprijina sa putem duce la bun sfarsit dezvoltarea integrala a proiectelor personale sau de investitii pe care le contractam.

Indiferent ca se doreste constructia de case sau vile noi ( la rosu, gri, cheie ), ansamble rezidentiale, blocuri de apartamente si garsoniere, cladiri de birouri, sedii de firme, huburi logistice, cladiri horeca, hoteluri, pensiuni vacanta, baze sportive sau renovarea cladirilor vechi si a anexelor complementare, trebuie sa aveti in vedere ca va stam la dispozitie cu proiectarea, organizarea santierului, manopera de lucru, inchirierea utilajelor dar si furnizarea tuturor materialelor de constructii necesare proiectului in cauza.

Portofoliul companiei noastre are la activ peste 1500 de proiecte finalizate cu brio in mai multe zone ale tarii iar acest aspect face din societatea pe care o reprezentam un lider local foarte respectat, apreciat, chiar si de concurenta din acest domeniu.

Flota de utilaje noi pe care o gestionam indeplineste toate criteriile de siguranta si utilitate ce o impune legea sub care activam. Beneficiul real il reprezinta calitatea lucrarilor pe care le executam in timp util si la un cost accesibil oricui.

Specialistii companiei Total Construct va stau la dispozitie cu toate informatiile necesare in vederea evaluarii costurilor pentru proiectele ce urmeaza sa fie demarate, dar si cu experienta acumulata in decursul anilor pentru intocmirea documentatiei aferente impuse de lege.

Suntem o solutie la indemana oricui doreste sa beneficieze de serviciile unei companii de constructii in adevaratul sens al cuvantului.
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Stefan Stamate1 an în urmă
Am relizat o constructie foarte complexa cu ajutorul Total Construct iar rezultatul este peste asteptari, drept pentru care recomand cu toata increderea aceasta companie profesionista.
Adrian Popa1 an în urmă
Total Construct este una din cele mai profesioniste firme de constructii cu care am colaborat.
Locații recomandate