/Brasov/Firma de constructii

Arabesque Brasov

Strada Bucegi 1, Brașov 500053, România

Arabesque Brasov
Firma de constructii
3.5
371 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MG6W+8C Brașov, România
+40 747 779 417
mathaus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan Ovidiu Constantin
Dan Ovidiu Constantin2 ani în urmă
Arabesque Brașov ;accesul este facil fiind aproape de centură. Locația nu are parcare pentru vehiculele de marfă care o aprovizionează și deci camioanele sosite aștepta pe stradă accesul în incinta. Nu există toalete pt șoferii care așteaptă. Nu sursa de apă potabilă. Nu umbră vara.Activitatea nu este foarte organizată cu excepția celei coordonate de gestionarul de la feronerie, din spate. Parca Ionuț îl cheamă.Acolo omul este capabil și rezultatele se vad. Timpii de așteptare pt încărcare/descarcare sunt medii dar asta înseamnă foarte mult comparativ cu secțiunea din față a magazinului unde gestionarul (șefu)nu știe de el si lucrurile durează și două zile. All in all, Arabesque nu este o locație unde să te duci cu placere indiferent de treaba care o ai.
Constantin Oncioiu
Constantin Oncioiu2 ani în urmă
Cad vi cu marfa la Brașov, esti întâmpinat de către domnul gestionar sef cu un aer de ministru si esti tratat si privit ca ultima cârpă de sters pe jos. Este de preferat sa evitați sa luati curse cu descărcare la ARABESQUE BRASOV .
Sticla vopsita
Sticla vopsita2 ani în urmă
Subiect: Buna ziua!

Numele meu este Apetroae Doru ,administrator la GlassconsVictoria srl si va scriu aceste randuri sa-mi exprim nemultumirea serviciilor Arabesque Brasov. Inca de cand am deschis magazinul de materiale de constructii am avut promisiunea si convingerea ca o sa colaboram bine si nu o sa fie probleme cu materialele pe care o sa le cumparam de la dvs,dar totusi se pare ca unele lucruri ne creaza probleme in comunicarea cu dvs si cu clientii nostrii incat am ajuns sa nu mai recuperam anumite debite de la un client care de doua luni de zile asteapta un radiator pe care l-am trimis retur la dvs si pentru care de curand s-a facut stornare de factura catre noi fara o explicatie plauzibila. Clientul nostru a cumparat peste 15 radiatoare de la noi si fitinguri in valoare de peste 11000 lei ,iar noi nu am primit plata ,deoarece nici el nu poate sa incheie lucrarea fara acel radiator,totodata nici noi nu ne putem achita anumite debite la dvs. Una peste alta,asteptam de pe o zi pe alta sa ne trimiteti acel radiator si sa ne incheiem socoteliile cu clientul si cu dvs. Probleme cu livrările am intampinat la dvs. Sa facturat pe data de 29 si am primit marfa dupa 14 zile...e normal? Am primit polistiren rupt tot la colturi,saci de adeziv,var,tinci ,sparti care nu s-au inlocuit si pentru care am primit doar povesti cu reduceri comerciale. Am primit marfa mai scumpa si fara sa fim anuntati de noile preturi. Sant 4 luni de cand am platit cateva piese de pvc ,care le-am avut lipsa la livrare si nici azi nu mi-au ajuns. Teava pvc de 110 la 6 si 3 m sparte ,nu au fost inlocuite nici azi. Am primit 24 de saci de CM11 expirati. Am comandat rigips la 2 m si am primit la 2,6 m . Am comandat teava rectangulara 5/3 cm grosime 2mm si am primit grosime 3mm. In foarte multe cazuri am intrebat de ce si m-i sa raspuns "Ti-am trimis ce am avut,dar lasa ca le vinzi tu" . Speram sa nu suparam pe nimeni prin acest mesaj si ne dorim sa ne onoram clientii cu servicii si material de calitate astfel incat sa colaboram in continuare. Totodata daca nu onoram anumite comenzi clientilor nostri ,nu putem nici noi onora anumite plati la termen catre dvs. Paletii nu se ridica decat cu slujbe! Va multumim pentru intelegere!
Nicolas Nicolae
Nicolas Nicolae2 ani în urmă
As da minus stele dar și asa este mult pentru ei, faci comanda online primești mailul de confirmare și te mai contactează fix niciodată, foarte neserioși, evitatii pe cat de mult posibil.
Ioan Buruiana
Ioan Buruiana2 ani în urmă
NU CUMPARATI NIMIC DE LA ACEST MAGAZIN! va momesc cu transportul si nu va onoreaza comenzile. Nu inteleg cum supravietuiesc asemenea `magazine` in secolul 21. Am facut o comanda pe 08 septembrie, am achitat-o pe 09 septembrie si pe 17 septembrie nu am primit nimic. Am fost nevoit sa o mai platesc odata la alt depozit. Nu am cunostinta cand voi primi banii pe comanda inapoi. Vom sesiza cu siguranta OPC.
Oana Albu
Oana Albu2 ani în urmă
Doamnele de la caserie/contabilitate sunt de o incompetenta suprema. In special cea tunsa scurt si vopsita mov, pe langa faptul ca este paralela cu tehnologia mai are si lipsa bunului simt si un vocabular neadecvat!
Srn Krly
Srn Krly2 ani în urmă
Se asteapta mult la descarcare. Gestionar sef ingamfat, nepoliticos, plin de el etc. De evitat pe cat se poate.
Alex Filip
Alex Filip2 ani în urmă
Foarte mulțumit de serviciile Arabesque.preț ok,livrare rapidă și bine calculată.Recomand.o să mai revin pentru comenzi.Mulțumesc.
Locații recomandate