/Bacau/Firma de constructii

Leroy Merlin

Hello Shopping Park, Calea Republicii 181, Bacău 600303, România

Leroy Merlin
Firma de constructii
4.3
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GW5G+VR Bacău, România
+40 374 411 840
leroymerlin.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Leroy Merlin
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–21
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Iulia Iuli
Iulia Iuli159 zile în urmă
Am luat un blat de bucătărie, am cerut să fie făcut decupajul de către personalul magazinului. Surpriză, au tăiat după măsurile lor, altfel nu înțeleg greșeala. A fost tăiat greșit și în lungime și decupajul chiuvetei. A trebuit să îl luăm acasă așa pentru că era deja plătit, normal nu!
Petrea Ungurasu
Petrea Ungurasu190 zile în urmă
Acum 2 săptămânii am cumpărat din magazin un încărcător pt o bormașina. Ajuns acasă am observat că nu se încărca. Acum 2 zile m am întors cu bormașina și am fost preluat de dnul Șandru Comanescu Florin. Acesta a fost foarte amabil și s a arătat foarte dispus sa rezolve situația. A verificat încă o data în atacatorul și spre surprinderea mea în priza din magazin mergea. Domnul Florin mi a spus cum sa procedez când ajung acasă, mi a dat nr lui de telefon și chiar m a sunat acasă sa vadă cum am rezolvat problema încărcătorul ui.
În final, de vina era temperatura scăzută din atelier.
Țin sa mulțumesc domnului Comanescu Florin pt implicare. Un exemplu de asa Da.
Alina Luca
Alina Luca220 zile în urmă
La casele de marcat au personal foarte prost pregătit, se formează cozi la care stai cate 15 minute. Astăzi a fost o ofertă la flori iar standul era haotic, prețurile nu corespundeau produselor iar angajații (cel puțin 5) își alegeau produse, fara să fie dispuși să îți ofere informații despre acestea. Când am vrut să plătesc m-am izbit de incompetență și lipsă de profedionalism. Rușine!!
Amici Amici
Amici Amici251 zile în urmă
Baiatul de pe acest raion mi-a spus ca tot pachetul este bun. Am cerut sa mi se verifice,dar a spus ca linistit sa il iau deoarece este verificat de el. Am ajuns acasa si jumatate din pachet de piatra decor au fost crăpate.
Acum ar trebui sa ma duc sa ii le trântesc de cap, sa nu mai fie atat de rasist. A fost ultimul pachet. Sper pt asta,un pachet de la înălțime sa ii cada drept in cap.
IONUT VIRLAN
IONUT VIRLAN2 ani în urmă
Ne profesioniști! Puțin personal! La materiale de construcții am avut neplăcerea sa cunosc o fata de la casa ce ma pus sa arat un bon la niște produse ce magazinu lor nu le avea... Plus ca eu când am întrat Lea văzut paznicu... Plus alta întâmplare am cumpărat rigips la raft era 36,95 iar la casa am plătit 42 ron... Urat.....
Aby adiel
Aby adiel2 ani în urmă
Un magazin de nota 10, personalul foarte pregatit, saritor gata sa ajute. In perioada pandemiei au fost foarte utili si disponibili spre a ajuta clienții...
Florin Enescu
Florin Enescu2 ani în urmă
Un magazin dotat cu produse variate și bune, cu manageri deosebiți pe care-i găsești adesea prin magazin alături de consilieri, oferindu-ți ajutorul potrivit!
Claudia Enescu
Claudia Enescu2 ani în urmă
Produse variate de bricolaj cu prețuri avantajoase, personal amabil, iar oricând ai o problemă managerii îți s-ar în ajutor!
Locații recomandate