/Timis/Farmacie

Farmacia Tonica

Strada Simion Bărnuțiu 1, Timișoara 300133, România

Farmacia Tonica
Farmacie
4.5
64 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q67X+59 Timișoara, România
+40 256 433 040
farmaciatonica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 8–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Doina Muntean
Doina Muntean2 ani în urmă
Prețuri bune dar veșnic este coadă afară pe trotuar.
Me mark
Me mark2 ani în urmă
Cele mai bune preturi si o gama larga de produse foarte multumit de aceasta farmacie
Andrew Kramer
Andrew Kramer2 ani în urmă
Preturi mici, farmaciste amabile. De evitat orele de varf
Cristina Sanda
Cristina Sanda2 ani în urmă
Pentru ce exista număr de telefon dacă niciodată, dar absolut niciodată, nu raspunde cineva? Poate e pus la mișto, ca altfel nu-i vad rostul.
Mariana cretu
Mariana cretu2 ani în urmă
Personal foarte activ ,prezent cu răspunsuri pozitive,muncitor, mulțumire maximă, felicitări,merita deplasarea pînă în zonă!felicitări încă o dată!
Iuliana Corina
Iuliana Corina4 ani în urmă
O farmacie de nota 10 pana azi cand am primit pe comanda 25 de pastile de euthirox, concentratie de 50 mg, ca atat au mai avut. Pastilele astea au costat 6 lei, pret ce nu a fost pus pe bonul primit pentru restul de produse cumparate din farmacie, ba chiar mi s a zis ca nu se afla pe bon pastilele. De ce vindeti euthirox la negru si la suprapreț?
Tibi N
Tibi N2 ani în urmă
Una dintre putinele farmacii independente care a mai rămas in Timisoara. Preturile produselor sunt sub prețul pieței și din acest motiv ,in majoritatea timpului , se formează coadă, dar având in vedere numărul ghișeelor deschise timpul de așteptare nu este foarte mare , intre 5-15 minute. Singurul dezavantaj este lipsa locurilor de parcare , farmacia fiind situata într-o zona foarte aglomerata , indiferent de zi si ora.
Mihaela David
Mihaela David2 ani în urmă
Buna ziua,sunt foarte dezamagita de serviciile telefonice oferite de aceasta farmacie.Inainte erau mult mai amabile,cooperanti,raspundeau la telefon si aflai pe loc informatiile de care aveai nevoie.Iar daca nu aveau medicamentele cerute ,le comandau si spuneau si data cand pot veni sa le cumpar.Acum nu ai cu cine vorbi,sau nu raspunde nimeni,sau raspunde si te lasa sa asculti convorbirile cu ceilalti clienti,fara sa spuna nimic, deci lipsa de comunicare si amabilitate.O fi noul sediu care viciaza comunicarea?????Oricum nu mai e atmosfera de cooperare plina de solicitudine care era in micul sediu dinainte.Au scazut salariile???
Locații recomandate