/Suceava/Farmacie

Biomedica

Strada Universității, Suceava, România

Biomedica
Farmacie
4.7
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J6VV+2X Suceava, România
+40 747 433 433
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Biomedica
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 8–16
Scrie o recenzie
Petru Burac
Petru Burac258 zile în urmă
Farmacia cea mai buna din Suceava!
Doru Balatchi
Doru Balatchi319 zile în urmă
O farmacie excelenta bine aprovizionata si cu personal amabil si calificat.
Filaret ciobaca
Filaret ciobaca319 zile în urmă
Cele mai mici preturi.
Daniel S.
Daniel S.1 an în urmă
Farmacia cu cea mai diversificata oferta și cele mai bune preturi.
Andreea Jinga
Andreea Jinga1 an în urmă
O farmacie unde gasesti tot ce ai nevoie! Au preturi foarte bune si reduceri suplimentare cu cardul de fidelitate. Farmacistii sunt foarte amabili, dornici sa te ajute si sa ofere informații suplimentare legate de administrarea medicamentelor. Uneori timpul de așteptare este mai mare din cauza aglomerației. Recomand!
Alexandra Savut
Alexandra Savut2 ani în urmă
Am fost foarte mulțumită până acum de Biomedica, dar mi-ați lăsat un gust amar acum ceva timp. Am vrut să schimb un produs (nu să îl returnez ) și nu ați acceptat sub nicio formă, pe motiv că e pandemie..ok, totul regulamentar până aici. Dar cozile alea mari respectă oare această regulă ,distanțare și tot ce înseamnă masuri de precauție ?fluctuația mare de clienți din interior, care ating tot ce prind , acolo nu există risc de infectare? Vă infecta un pachet de pastile pe care doream să îl schimb cu alte produse ....îl puteați dezinfecta și lăsa câteva ore într-un loc, fără să îl atingeți. Și apropo,nu mai sunteți acum cei mai ieftini din oraș...am făcut o comparație cu bon in față, între Biomedica și Catena și ați scumpit tot
Ca răspuns pentru ce ați scris mai jos: respectați toate legile impuse, inclusiv distanțarea și limitarea persoanelor din interior, nu doar regulile de înapoiere a produselor. Am observat că respectați doar ce vă convine. Respectați absolut TOATE regulile, dacă într-adevăr susțineți acest lucru. Etica medicală și profesională lasă de dorit in acest caz. Am făcut comparația preturilor după valul de scumpiri. Fiecare client are dreptul la propria opinie, chiar daca nu va aduce satisfactie
Ioan Dan
Ioan Dan2 ani în urmă
O farmacie unde gasesti cam tot ce ai nevoie in domeniul farmaceutic. E foarte ok pentru ca sunt multe case si chiar daca e aglomerat farmacistele se misca foarte bine. Preturi ok,poti obtine si card de fidelitate in baza caruia beneficiezi de reduceri.
Gabi filipiuc
Gabi filipiuc2 ani în urmă
personal amabil,preturi bune si tat asa...dar ,stiu pacientii cata munca,implicare,grija este pana sa se ajunga aici?...nu stiu! dimpotriva,toata stradania ,din spatele aprovizionarii ,nu o cunoaste decat cel care administreaza farmacia! si,de cele mai multe ori,oamenii nu sunt multumitori,comenteaza si acuza ....Sanatate multa si putere iti doresc,dragul meu coleg, Cristi !
Locații recomandate