/Sibiu/Farmacie

Farmasib

Strada Nicolae Bălcescu 53, Sibiu 550159, România

Farmasib
Farmacie
3.9
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4VX+5M Sibiu, România
+40 269 217 897
farmasib.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
Manuela Turea
Manuela Turea2 ani în urmă
Nu recomand. Doamnele farmaciste de la farmacia Farmasib de pe strada Maramuresului nu stiu ce inseamna un nivel minim de profesionalism si respect pentru pacient. Orice raspuns pe care il ofera este insotit de un dispret si un aer de superioritate care nu are ce cauta in acest domeniu. Venim la farmacie deoarece avem nevoie de ajutor si informatie. Iar daca oferiti anumite avantaje pacientilor care cumpara de la dvs., ar fi util ca cei din conducere sa le reaminteasca doamnelor farmaciste ce au de facut si care este rolul lor in aceasta farmacie. Fara explicatii aditionale, cu certitudine nu voi mai cumpara absolut nimic de la aceasta farmacie.
Alin L.
Alin L.4 ani în urmă
Schimbati-va orele de lucru, nu mai induceti persoanele in eroare...aveam o urgenta si am venit din partea cealalta de Sibiu bazandu-ma ca e deschis la 7:00 dimineata dim cum e trecut pe pagina. Cand am ajuns, programul începea mai tarziu.
DAN SANDRU
DAN SANDRU4 ani în urmă
Un jeg de farmacie unde ti se raspunde cu dispret, care nu are in anul 2019 un dozator de apa sa-ti poti lua o pastila, ce sa mai vorbim de un tensiometru si de bunul simt al unei angajate super plictisita sa acorde un minut de atentie unei persoane varsnice care ii cere ajutorul fiindu-i rau.
Cristian
Cristian5 ani în urmă
Punctajul asta slab e ptr Farmacia Farmasib de pe Str Maramureșului.Asta deoarece unele doamne care vb urat si is irascibile atata merita.Ce dai ,aia primesti.🤗
Cristina Radu
Cristina Radu6 ani în urmă
Personal minunat si foarte aprovizionata, am gasit Twinrix (vaccin anti-hepatic) care nici la Bucuresti nu se gaseste de cateva saptamani!
Vasile Dragomir
Vasile Dragomir2 ani în urmă
Este o farmacie buna , doar că unele angajate sunt foarte comode , daca nu are toate medicamentele de pe rețetă prefera sa te plimbe pe tine bolnav , in loc să facă ele ce trebuie .
Rareș Iacobeț
Rareș Iacobeț2 ani în urmă
Au afișat nr de telefon degeaba. Nu răspunde absolut NIMENI.
Vrei nu vrei trebuie să străbați tot orașul doar ca să întrebi dacă au un anume medicament.
King manowar
King manowar2 ani în urmă
Neserios, afiseaza număr de contact, dar nu răspund niciodata la telefon.
Locații recomandate