/Dolj/Farmacie

Gebafarm Rovine

Strada Nicolae Iorga 132, Craiova, România

Gebafarm Rovine
Farmacie
3
2 recenzii
2 comentarii
Indicații de orientare
8RCC+7Q Craiova, România
+40 744 267 175
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ionascu Costel
Ionascu Costel4 ani în urmă
(Tradus de Google) Foarte la îndemână farmacie pentru cartier. Puteți găsi aici aproape orice aspect de care aveți nevoie.

(Original)
Very handy pharmacy for neighbourhood. You can find here almost anythig you may need.
Creative Px
Creative Px2 ani în urmă
Nu obisnuiesc sa scriu review-uri online, dar de data asta am considerat ca e nevoie.

Nu recomand serviciile acestei farmacii, deoarece sunt foarte neprofesionisti. Am venit cu o reteta de antibiotic de 600mg prescrisa pe 7 zile, de medic specialist endodont care in urma examinarii radiografiei, mi-a spus ca am infectie pe osul maxilarului cu o sansa de 75% de vindecare cu tratamentul de concentratie maxima, in speranta ca in felul asta putem sa evitam extractia dintelui.

Farmacia Gebafarm mi-a eliberat antibiotic de 300mg, si o cantitate insuficienta pentru a acoperi tratamentul pe 7 zile conform retetei de la medic, chiar daca luam 2 comprimate in loc de unul - mi-ar fi ajuns doar 4 zile.

Am observat acasa ca medicamentele sunt de fapt de 300mg. Am sunat inapoi, si mi-a raspuns un domn care din cate stiu este seful farmaciei. I-am explicat situatia, si dumnea-lui mi-a zis sa vin maine. Am explicat ca nu pot maine, fiindca mie mi-a recomandat medicul sa incep tratamentul inca de azi fara intarziere, si am cerut sa vorbesc cu o colega care mi-a eliberat reteta, daca se poate.

A exclamat nemultumit si mi-a inchis telefonul. Am sunat inapoi si am intrebat de ce mi-a inchis telefonul, si mi-a zis ca nu a inchis dumnea-lui, si ca de fapt eu am fost cel care a inchis (amuzant, dar neadevarat).

In cele din urma domnul al carui nume nu-l cunosc, a reusit sa isi gaseasca colega, si am discutat cu dumnea-ei la telefon. Mi-a explicat ca din cate cunoaste dumnea-ei, 300mg sunt suficiente pentru 12 ore, si ca 600mg e prea mult. Nu am inteles cum si-a permis sa isi asume raspunderea de a trece peste recomandarea unui medic specialist, lucru care m-a socat.

M-am prezentat personal la farmacie in cateva minute, si am vorbit din nou cu doamna farmacist, care nu si-a cerut scuze pentru eroare, dar a inceput sa dea telefoane pe la colegele si prietenele ei, ca sa imi faca rost de concentratia de antibiotic necesara, incercand sa ma convinga sa astept pana a 2-a zi in acest scop.

La insistenta mea, mi-au fost returnati banii si reteta iar eu i-am returnat cutia cu medicamentele care nu-mi foloseau. Am fost apoi indrumat catre o alta farmacie din apropiere, unde doamna farmacista mi-a spus ca voi gasi concentratia dorita. Ajuns acolo, doamnele farmaciste mi-au spus ca nu o cunosc si ca nu au vorbit cu dumnea-ei, desi doamna farmacist de la Gebafarm mi-a cerut sa mentionez ca am fost trimis de ea (ciudat, si tot odata penibil pentru mine).

In final am reusit sa achizitionez tratamentul corespunzator de la a 2-a farmacie, care nu e asociata cu Gebafarm. Am dat 1 stea in review pentru Gebafarm, fiindca mi-au fost returnati banii, desi eu am fost cel care a trebuit sa alerge de la o farmacie la alta, in mijlocul unei pandemii, ca sa rezolv o situatie pe care nu am creat-o eu cu buna stiinta.

Nu faceti greseala pe care am facut-o eu cu o farmacie de cartier, doar fiindca e mai aproape, deoarece dupa cum vedeti, e mai multa alergare decat daca mergeti unde trebuie de la inceput.

Fara sa dau nume, sunt destule farmacii mai mari care se respecta si nu si-ar terfeli niciodata reputatia de dragul de a vinde cu orice pret o cutie de medicamente cu concentratie necorespunzatoare.

Cam atat ar fi de zis, mai departe, sanatate.
Locații recomandate