/Bucuresti/Farmacie

Farmacie Cosmetica Veterinara ALTVET

Bulevardul Camil Ressu Nr 8, București 031748, România

Farmacie Cosmetica Veterinara ALTVET
Farmacie
4.9
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C49R+CH București, România
+40 771 656 278
altvet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–13
Scrie o recenzie
Oana Mancu
Oana Mancu2 ani în urmă
Am fost sunata in urma unei comenzi online si am primit mai multe indicatii legate de tratamentul pentru pisica si informatii despre produse. Personal foarte amabil, priceput si pasionat de animale!
Viviana AnaMaria
Viviana AnaMaria2 ani în urmă
Ador foarte mult serviciile oferite, preturi destul de ok, Ginny le adoră foarte mult pe doamnele veterinare. Nota 10🤍🤍🤍🤍
Vladarean Andrei Diana
Vladarean Andrei Diana2 ani în urmă
Locație super faina, au gama foarte variata de produse și personal foarte amabil, este curățenie și am găsit mereu ce caut și dacă se întâmplă să nu fie pe stoc, se aduce imediat și sunt contactat când revine. Per total nota 10.
Raluca Niculescu
Raluca Niculescu2 ani în urmă
Locatie buna, servicii excelente, personal bine instruit si amabil, dornic sa ajute. Exista si posibilitatea plasarii comenzilor online ceea ce ofera avantaje. Servicii de cosmetica foarte bune. Recomand
Ilie Alexandra
Ilie Alexandra2 ani în urmă
O locație foarte bine aprovizionata, găsești de la medicamente, mâncare pana la jucării și accesorii pt multe animale de companie, nu doar pt căței și pisici. Fetele sunt foarte profi și mereu zâmbitoare!
Alexandra Chirila
Alexandra Chirila2 ani în urmă
farmacie foarte bine aprovizionata iar vanzatorii sunt cu pregatire veterinara deci stiu ce sa recomande. Pet shopeul este de asemenea bine aprovizionat si pe partea de mancare dar si pe partea de jucarii, hainute si tot felul de giumbuslucuri pentru animalute. felicitari!
Ioana Andreea
Ioana Andreea2 ani în urmă
Pe lângă shoppingul de rigoare (mancare si jucarii), pentru pisica mea, fetele de la farmacie sunt si foarte atente la recomandările pentru deparazitare despre care nu prea știam nimic :D. Thanks guys
Roxana crisan
Roxana crisan2 ani în urmă
Foarte incantata, loc primitor, am primit de fiecare data recomandari practice dar si utile, angajatii sunt mereu zambitori dornici sa ajute! Felicitări !
Locații recomandate