/Bucuresti/Farmacie

Farmacia Tei Rahova

Strada Pucheni 42, București 052034, România

Farmacia Tei Rahova
Farmacie
4.4
303 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C326+VP București, România
+40 751 598 462
farmaciatei.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 8–16
Scrie o recenzie
Olivia stefan
Olivia stefan2 ani în urmă
Aceata farmacie ofera o multitudine de medicamente si dermato cosmetice la preturi excelente! Felicitari si personalului care, mie personal, mi se pare cordial (in special fetele din zona dermato cosmetice)!
Olivia
George Panait
George Panait2 ani în urmă
La Bebe Tei strada Puchenii

Casa Nr 2
Casa prioritară pentru persoane cu dizabilități

Domnul casier mi a spus că Nu mă poate servii deoarece este casa doar pentru persoane cu dizabilități Locomotorii

Ok dar am prezentat ecusonul și NICI NU SA UITAT

Este inadmisibil așa ceva

Data 13.12.2021 ora 17
Mirela Zega
Mirela Zega2 ani în urmă
Este spațioasă, foarte bine organizată. Pt rețete gratuite, medicamente sunt multe ghișee. Ești informat la un panou electronic de ghișeul liber, ca să se păstreze distanța. La rafturi te duci și-ți pui singur în coș, vitamine, ceaiuri, produse de uz zilnic, etc. Foarte bine aprovizionat la prețuri mai mici decât în alte farmacii. Personalul te ajută, orientează, dă lamuriri clare despre orice produs.
Monica A.
Monica A.2 ani în urmă
N-am avut treabă la farmacie ci în zona de plafar unde e civilizat, aerisit, personalul foarte amabil ; produse fără număr(eu personal m-am simțit ca în peștera lui Aladin) și pentru toate bugetele...bravo lor!
Singura chestie care m-a deranjat: paznicii care se țineau după tine...chiar dacă e în Rahova nu înseamnă că toată lumea care intră în magazin vine la furat.
Georgiana Moisa
Georgiana Moisa2 ani în urmă
Toate produsele pe care am dorit sa le achizitionez erau disponibile pe site dar in magazin personalul a fost absolut incompetent si deloc de ajutor. Reviziuti atat site ul cat si personalul, poate o sa aveti si clienti multumiti. Daca puteam sa dau mai putin de o stea era perfect!
RIP-streams by DONalex
RIP-streams by DONalex2 ani în urmă
Ar trebui sa fie mai multe locatii ca acestea. Cel putin pe mine ma ajutat sa gasesc medicamente care in alte locuri din jur din pacate nu mai erau.
Ionela Florea
Ionela Florea2 ani în urmă
Sunt foarte multe produse, preturi avantajoase.
Angajații amabili, parcare generoasa, merita sa ajungeti
SpongeBob
SpongeBob2 ani în urmă
Azi ,10.11.2021, am stat la coada jumatate de ora ca baiatul farmacist f zelos asa din fire si deloc amabil sa minta in fata ca nu imi poate elibera un medicament (Movalis) fara reteta. Lucru fals intrucat am luat de zeci de ori din punctul respectiv. Rusine baietel.
Azi, 2.02.2022 am dat iar peste un nene de la pază f mistocar si obraznic, caracteristicile fizice, inalt, solid si chelios,cu ochelari. Poate il mai temperati un pic pe bombardier.
Locații recomandate