/Bucuresti/Farmacie

Farmacia Gara de Nord

Gara de Nord, Peron central, București, România

Farmacia Gara de Nord
Farmacie
2.6
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3WF+HM București, România
+40 21 317 0358
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–22
Marți: 6–22
Mirecuri: 6–22
Joi: 6–22
Vineri: 6–22
Sâmbătă: 6–22
Duminică: 6–22
Scrie o recenzie
Simona Serban
Simona Serban2 ani în urmă
Am fost la ora 6:11 pt a cumpăra urgent carbune medicinal și nu era nimeni și foarte probabil nici nu au (ca de obicei). Ar trebui sa actualizați programul sau sa va verificați angajații!
Cookie squad
Cookie squad2 ani în urmă
Este deschis non stop și vânzarea a fost drăguță.
Laura Radu
Laura Radu4 ani în urmă
Cea mai proasta farmacista care nu face diferența intre substanta activa si denumire comerciala, probabil vânzătoarele de la aceasta farmacie sunt angajate de pe strada, fara nicio diploma de studii superioare. Ar trebui sa va fie rusine pentru ca puneti viata cuiva in pericol si cineva ar trebui sa va faca un control.. Asta e tara in care traim, unde toata lumea e doctor fara acte..
MiniPrint [Printis]
MiniPrint [Printis]4 ani în urmă
Preturi duble si produse aproape expirate bagate pe gat.
Pe scurt, cea mai proasta farmacie!
Am solicitat cel mai ieftin "ceai plic pe baza de paracetamol" si mi s-a oferit cel mai scump pe care il aveau. Am intrebat (ironic) daca nu au ceva mai bun si mi-a raspuns ca nu, asta e cel mai scump... pai eu v-am cerut cel mai ieftin, asadar astept alternativa. Am primit un produs ceva mai ieftin dar in continuare varianta Max, ultra bla bla bla... asa ca am solictitat varianta "standard" de Theraflu. Vadid scarbita de insistentele mele vanzatoarea (nu parea sa aiba destula scoala ca sa scrie cuvantul farmacista ortografic corect) mi-a pus pe masa aproape ce am cerut ... varianta Extra... bineinteles la pret tot extra pentru ca Theraflu Extra Raceala si Gripa care costa intre 19 si 27 de lei in alte locuri la ei costa 40 si mai e si aproape expirat.
Madalina R Barbu
Madalina R Barbu5 ani în urmă
Ii multumesc doamnei "farmaciste" care nu e mai mult decat o simpla vanzatoare fara nici un fel de pregatire. Ii multumesc ca mi-a bagat pe gat Tantum Rosa si irigator atunci cand m-am dus la ea sa ii cer tratament pentru candidoza facuta ca reactie alergica la un antibiotic... si acum fac tratament pe 3 luni din cauza ei si am parte de dureri ingrozitoare. De asemenea, vreau sa ii transmit din partea domnului ginecolog sa isi dea demisia.
Tot ce isi doreste ea e sa isi vanda marfa, nu conteaza ca iti vinde rahaturi care te pun in pericol atata timp cat costa mult. Nu ii cere-ti sfaturi ca nu aveti cu cine discuta. Isi da cu parerea ca un medic specialist desi nu are absolut deloc pregatire. Imi amintea de reclamele de la teleshoping. Ii doresc sa pateasca la fel :)
Marcel Mihai
Marcel Mihai7 ani în urmă
Farmacista de varsta pensionarii ofera "in scarba" produsele clientilor pe un ton ce ne reaminteste de vanzatoarele din alimentare de pe vremea lui Ceausescu. Farmacista m-a jignit cand am sugerat un produs pentru un client. Nu poarta ecuson de identificare si a refuzat sa se prezinte când a fost rugata. Va rog faceti ceva. Asemenea specimene trebuie eliminate de pe piata. Va multumesc!
Zurli Emy
Zurli Emy2 ani în urmă
O farmacista lipsita de orice bun simt, rugata sa inlocuiasca un produs cumparat de 30 de secunde de la ei la care am gresit denumirea cu ceva asemanator mi.a spus scarbita ca la ei nu e ca la magazin sa imi schimbe ea ce vreau, ca nu o intereseaza ca acei bani erau singurii mei bani pentru acel medicament. Scarbe, punct.
Ana Maria Codreanu
Ana Maria Codreanu2 ani în urmă
Chiar dacă programul de funcționare este între 06-22, la ora 06:30 farmacia este închisă.
Locații recomandate