/Brasov/Farmacie

Medimfarm

Str. M. Saulescu nr. 46, Predeal 505300, România

Medimfarm
Farmacie
3.7
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GH3F+VP Predeal, România
+40 730 711 673
medimfarm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Bogdan Valcan
Bogdan Valcan2 ani în urmă
Nu merita nici o stea. O institutie în care ești tratat în bătaie de joc. Deși în farmacie erau doar 2 persoane, iar pe afișul de pe usa scrie ca pot fi maxim 3, doamna in halat m-a poftit sa stau afara la peste 30 de grade. Am stat afara 15 min răbdător, in plin soare, timp în care nu s-a întâmplat nimic. Nimeni nu a iesit. O doamna din interior își cauta fara elan cardul in poseta (de cand am intrat). Apoi, nemaisuportand caldura, am intrat in farmacie in protestele vehemente ale doamnei de dincolo de ghiseu. Au urmat alte 20 de minute de asteptare interioara in care a fost servita aceeasi doamna care si-a gasit intre timp cardul. Dupa 35 de minute (de stat afara si inauntru cumulat) am abandonat, necumparand nimic. Un singur client a fosr servit in acest timp. Incredibil.
George Marinescu
George Marinescu4 ani în urmă
Normalitate. Exista si o masa cu un scaun, pacientii in varsta se pot aseza daca e coada. Gama larga de produse, surprinzator de mare pentru o mica farmacie, inclusiv lucruri care tin de tehnico-medicale: nebilizatoare, tensiometre electronice.
Mashu Dragalashu
Mashu Dragalashu4 ani în urmă
Felicitări doamei farmacist care azi 14m02.2020 la ora 19:20 le închide usa in nas clienților in conditiile un care programul este afisat pe usa până la 19:30!!!👎👎👎
Aquatar
Aquatar4 ani în urmă
Acceptabil. Personal amabil
Stere Pelican
Stere Pelican6 ani în urmă
O farmacie in mijlocul statiunii Predeal care este bine aprovizionata dar un pic cam scumpa fata de farmaciile din Bucuresti. Tinand cont ca totusi este in centru si bine aprovizionata recomand aceasta farmacie. Spatiul este cam mic totusi.
Camelia Matias
Camelia Matias6 ani în urmă
Cosmin
Cosmin7 ani în urmă
Ma duc si eu astazi da nu sunt sigur daca ma mai întorc... sa nu ma ratacesc zic
Marin Ginju
Marin Ginju7 ani în urmă
Locații recomandate