/Bacau/Farmacie

Universs Bacau

Strada Erou Ciprian Pintea Nr. 29, Bacău 600112, România

Universs Bacau
Farmacie
4.6
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW48+5V Bacău, România
+40 754 011 635
universs.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–17
Duminică: 10–17
Scrie o recenzie
Alin Iorga
Alin Iorga2 ani în urmă
Produse ok la preț ok
Maria Lucia
Maria Lucia2 ani în urmă
Daniel Anghel
Daniel Anghel4 ani în urmă
O farmacie mare si cu produse la alegere! 5 stele la capitolul produse si prezentare. 5 stele la capitolul empatie fata de client. Si o critică care trebuie luată drept constructivă : uneori timpul de așteptare la case este mare - modul de scanare a produselor si miscarea greoaie a casierelor este deficitară. Probabil un training mai activ ar ajuta. În rest este perfect.
Anastasoaie Simion
Anastasoaie Simion4 ani în urmă
Preturi excelente. Toate produsele posibile.
Razvan Racovita
Razvan Racovita2 ani în urmă
Mult prea faimoaselor oferte pe care le auzi la radio sunt doar vorbe in vânt , astăzi am fost la ei sa achiziționez doua cutii de topfer ( le promovau cu 20% reducere ) ajungând la casa mi s a spus sa le plătesc la pret întreg ca nu le funcționează funcția de reducere la sistem.
Later edit: m-au surprins plăcut modul de soluționare a incidentului , mi-au fost trimise acasă cele doua cutii de topfer plus o mică surpriza.
Va mulțumesc , ați câștigat un client.
Angela Ursei
Angela Ursei2 ani în urmă
Astazi 30.03.2020 am avut o experienta foarte neplacuta in aceasta unitate, la raionul de medicamente. Aveau masti ; trec peste "detaliul" pretului justificat de personal prin faptul ca pot fi reutilizate prin spalare. Am cumparat doua medicamente si m-am hotarit sa iau si doua masti. La casa la care eram, persoana care opera (dotata cu manusi de unica folosinta cu care daduse rest de bani persoanei din fata mea) a luat, cu aceleasi manusi, doua masti dintr-o cutie mare si s-a straduit sa le plieze si sa le indese in punguta de hirtie in care erau puse medicamentele. Intrebarea, daca nu trebuia ca aceste masti sa aiba ambalaj individual, a incurcat-o putin dar a continuat actiunea explicind ca acestea sint conditiile. Adica prima miscare este sa ma duc acasa si sa fac deja prima spalare. Nu mai spun ca acasa am constatat ca nu-mi sint de nici un folos deoarece sint prea mari pentru fata mea. Avind in vedere conditiile in care au fost manipulate aceste obiecte intr-o unitate si de catre o persoana de la care ai pretentii, va propun sa asigurati si probarea lor de catre doritori pentru ca totul sa fie "curat -murdar" la puterea a doua.
Maria Ichim
Maria Ichim2 ani în urmă
SERVICIILE SUNT DE MARE CLASĂ
Mihaela Raspapoi
Mihaela Raspapoi2 ani în urmă
Locații recomandate