/Timis/Doctor

Centrul Medical Dr.D

Strada Patriarh Miron Cristea 9, Timișoara, România

Centrul Medical Dr.D
Doctor
3.7
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q63H+2G Timișoara, România
+40 256 201 890
centruldrd.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mirela Vajdea
Mirela Vajdea3 ani în urmă
Multumesc din suflet d nei dr prof Stoian Dana pt implicare și profesionalism ,un om devotat pacientului și implicat,ma înclin în fata dv ,sa fiți sanatoasa ,Dumnezeu sa va ajute! RESPECT!
Florin Vizuroiu
Florin Vizuroiu4 ani în urmă
Din pacate trebuie sa dai o stea ca sa poti scrie un review. Acest cabinet nu merita nici macar o stea in realitate. Receptionera este incompetenta si nici macar nu are decenta sa isi ceara scuze pentru modul penibil in care trateaza clientii. A avut o atitudine pasiv-agresiva din momentul in care prietena mea a intrat pe usa. Poate ca e frustrata pentru ca e confundata cu un barbat. Iar Dana Stoian e un robot performant, nu un doctor bun. Nu are empatie sau compasiune pentru pacienti, dar are aroganta, renume si bani. Vorbeste 2 limbi straine, are o gramada de diplome. Alti oameni vorbesc 5 limbi straine, au mai multe diplome si tot reusesc sa fie modesti. Noi avem admiratie pentru acesti oameni, nu pentru oameni ca Dana Stoian. Penibil
Alexandra D
Alexandra D4 ani în urmă
Te duci la un cabinet privat unde dai 450 de lei pentru 15 minute in speranta ca vei fi mai bine tratat, însă comportamentul "doamnelor" de acolo lasa de dorit. Tupeul și felul în care te trateaza te șochează pur si simplu. În timpul consultație telefonul suna non-stop iar recepționera a intrat de cel puțin 3 ori. Orice intrebare pusă pentru a afla o informație o irita pe doamna doctor. În afară de aparatele scumpe ce se gasesc acolo totul este neprofesionist incepând cu doamna de la receptie. Nu se poate asa ceva.
Iulia Maria Popescu
Iulia Maria Popescu4 ani în urmă
Am avut o programare la 8:20. Am ajuns cu doua minute mai tarziu si am fost informata de “assistant manager” adica receptionera ca am intarziat prea mult si altcineva a intrat in locul meu. Avea un ceas pe perete care ii arata ca e 8:25. Modul cum a vorbit si atitudinea ei denota incompetenta si lipsa de educatie. La 8:40 am cerut sa fac o alta programare. Receptionera s-a dus sa o intrebe pe “Doctor D” daca pot intra si s-a putut. Doar ca acum Doctor D a devenit iritata. Dupa ce mi-am exprimat nemultumirea de cum am fost tratata, mi s-a raspuns ca trebuie sa gasesc alta clinica. Doctor D nu era interesata sa preia energiile mele negative dupa spusele ei. Sincer am plans si am fost tratata cu empatia unui dictator. O experienta groaznica pentru care am platit. Ar trebuie sa le fie rusine pentru cum trateaza clientii. Nu au deloc abilitati interpersonale.
Posa Andreia
Posa Andreia5 ani în urmă
Dr.stoian
Imi pare rau ca am fost la tanti. Inafara de sculpturiile scumpe din cabinet placute la vedere, atitudinea doamnei a cam lasat de dorit. Plus ca nu prea avea rabdare tanti sa explice si pe intelesul meu care binenteles nu sunt doctor. Dai 450 de lei pentru o experienta neplacuta. Asta sa nu mai adaugam pretul analizelor, ca pana la urma sa le trimiti rezultatlele pe mail. Nici nu mai esti chemat la birou sa discutati rezultatul (numa Dumnezeu stie daca so fii uitat peste el).
Foarte urata experienta as fii dat -5 stele.
Alexandru Ion
Alexandru Ion6 ani în urmă
Pro - Cunostinte si competente / Tehnica si aparatura medicala / Ambient placut.

Mai putin pro - Tenta agresiva in relatia doctor-pacient (trebuie imbunatatire in relatia "furnizor-client" / preturi "bine piperate".

Evaluarea a fost postata dupa experienta avuta in urma consultatiei la d-na dr. Stoian.

Ne bucuram de vestile foarte bune, in final asta conteaza cel mai mult pentru familia noastra.
Adana Oana Pagu
Adana Oana Pagu2 ani în urmă
Am făcut un drum de la Satu Mare, in contextul in care am crezut ca voi fi luată in serios și m-i se va explica de ce am stări atat de rele având in vedere ca sufăr de tiroida autoimună Hashimoto. Am întâlnit o Doctorita plină de ea, care nici măcar răbdare sa ma asculte despre ce e vorba, nu sa aibă răbdare sa îmi explice ce sa fac sau sa își bată capul cu mine. In maxim 10 minute m-a expediat, fără nimic in plus cu ce am venit eu de la Satu Mare, dar pt care m-a taxat cu 400 lei. Rușine....dacă a-ți evoluat , nu așa trebuie sa va comportați cu pacienții!!! Eu nu o recomand deloc. Coborâți cu picioarele pe pământ doamna doctor...
Florina Gordan
Florina Gordan2 ani în urmă
Am avut parte de o experienta frumoasa, sunt foarte multumita de doamna Prof.Univ.Dr. Stoian, mi-a oferit multe informatii si m-a tratat foarte frumos atat pe mine cat si pe sotul meu! Recomand cu incredere tuturor Centrul Medical Dr. D!
Locații recomandate