/Timis/Doctor

Laborator analize medicale Dr. Negru

Str. Dr. Ioan Mureșan 100, Timișoara 300425, România

Laborator analize medicale Dr. Negru
Doctor
2.7
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6PP+QX Timișoara, România
+40 256 460 445
laboratordrnegru.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Carolina Gionea
Carolina Gionea2 ani în urmă
Multumită,servicii profesioniste,personal ok!rezultatele primite prompt!
Laura Andrei
Laura Andrei3 ani în urmă
Servicii foarte bune; doamna de la recoltare profesionistă ( a comunicat foarte bine cu copiii, iar în loc să fie speriați au spus că vor doar la dânsa să mergem de acum inainte)! Recomand cu toată încrederea!
Alexandru Cherlea
Alexandru Cherlea2 ani în urmă
Au probleme cu softul si de fapt nu le mergea internetul, toata lunea statea la coada iar persoanei de la receptie nu ii pasa, nu a vrut sa caute solutii pentru a ajuta lumea, pana la urma urmei iti pierzi programarea la recoltare ca nu poti sta acolo toata ziua pana reusesc ei sa aiba internet
Nu recomand acest loc! Amabilitate 0
Nihil Sine Deo
Nihil Sine Deo2 ani în urmă
Am avut neplăcerea să ajung la acest "laborator" deoarece numai laborator de analize nu se poate numi. Programat la orele 08.00 pentru recoltare și abia la 08.10 au ajuns angajații la serviciu. Menționez că pentru ora 08.00 mai așteptau încă 4 persoane chiar dacă suntem pe perioada acestei pandemii iar holul de primire este unul extrem de mic, "laboratorul" funcționând într-un apartament de bloc comunist. Înăuntru nu se respectau minime condiții privind curățenia, mobilier vechi, aparatură veche și ai sentimentul că te-ai întors în anii '80. Măcar personalul de la recepție a fost foarte sociabil.
Mi-au fost recoltate probele de sânge de către un domn( doctor sau asistent, nu știu exact) care NU a folosit mănuși nici în momentul recoltării și nici în momentul când i-am înmânat mostrele de urină. De asemenea, imediat după mine a intrat o doamnă careia tot acest domn i-a recoltat sânge FĂRĂ a se spăla pe mâini și fără MĂNUȘI chiar dacă se ocupase de mine cu 2 minute mai devreme. Acest laborator pune sănătatea oamenilor în pericol! Nici nu mai are rost sa îmi pun speranțe prea mari în corectitudinea rezultatelor analizelor.
Marius R.
Marius R.2 ani în urmă
Nu recomand,am fost sa fac niste analize trimis de medic specialist ,si ma intrebau pe mine ce e aia,cautau pe google ce analize sant, cu mine de fata.......laborator analize.....personal "supercalificat"...NU recomand....P.S. nestiind ce sa faca m-au trimis la concurenta 😐😐😐
Vlad Ciobanu
Vlad Ciobanu2 ani în urmă
Personal amabil. Dl. asistent a recoltat rapid atat mie cat si fetitei mele de 4 ani. Analizele au venit pe email in ziua urmatoare.
Eloise K
Eloise K2 ani în urmă
Incompetenta crasa!!! Nu se tin de programari!!! Lucreaza fara manusi!!!! NU RECOMAND NICIODATA!
Diana Coste
Diana Coste2 ani în urmă
Urocultura cu rezultat normal in contexul clinic al unei infectii urinare.
Locații recomandate