/Timis/Doctor

Podotim-Podologie -Tratament unghii incarnate Timisoara

Calea Martirilor 1989 Nr 11, Timișoara 300776, România

Podotim-Podologie -Tratament unghii incarnate Timisoara
Doctor
4.9
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6QQ+H9 Timișoara, România
+40 720 785 292
pedichiura-medicala-timisoara.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Iordănescu
Cristian Iordănescu2 ani în urmă
Am amanat ani buni sa merg la o clinica de padologie,dar astazi in sfarsit am ajuns.Sunt extrem de multumit.Maini de aur.Recomand cu incredere.
Sara Gornic
Sara Gornic2 ani în urmă
Experiența cu doamna podolog Mirela Cinteza a fost una minunata. Am apreciat profesionalismul de care da dovada și faptul că te face sa te simți în largul tău și relaxat. Am scăpat de problema unghiilor incarnate și a bătăturilor, am primit sfaturi de îngrijire a unghiilor pe care nu le-am mai primit înainte, foarte bune de altfel, iar produsele primite de îngrijire sunt de calitate și vegane. M-am ajutat mult că am fost primită, in ciuda programului meu de munca dificil.
Va mulțumesc pentru tratamentul extraordinar!
Mirabela Mocsa
Mirabela Mocsa2 ani în urmă
Foarte multumita de d-na doctor care o consideram speciala si o femeie nemaipomenita.Totul in cabinetul dansei este la superlativ si abia asteptam sa ne revedem la urmatoarea programare!Vă mulțumim din suflet și vă recomandăm din suflet tuturor!🙏🔝🥰
Vasile-Daniel Dragusanu
Vasile-Daniel Dragusanu2 ani în urmă
Profesionalism si mereu o vorba buna. Monitorizare permanenta a cazului, chiar si dupa vindecare Preturi foarte decente. Explicatii detaliate ale procedurilor, riscurilor si a evolutiei cazului.
Multumesc mult, mult pentru tot.

#RECOMAND
Mario Mithiu
Mario Mithiu2 ani în urmă
Experienta cu Podotim este minunată,de aproape un an de zile merg lunar și sincer ma simt foarte bine, doamna Mirela Cinteza ,este cel mai bun podolog, întotdeauna este amabilă și te face sa te simți relaxat ,iar profesionalismul ei in podologie este de nota 100 ,în mai puțin de două luni am reușit să scap de problema unghiilor încarnare.Produsele Calux pe care doamna doctor le folosește pentru îngrijirea atât a unghiilor cat si pentru picioare sunt produse de calitate înaltă.
In concluzie recomand cu tot dragul,servicii de calitate,produse premium si personal specializat și de încredere,adică ai tot ce iti doresti la Podotim. Multumesc mult pentru tot !!!
Cristina Alexandru
Cristina Alexandru2 ani în urmă
Mulțumim doamnei doctor pentru grija și devotamentul de care am avut parte.. Bebelușul meu de 5 luni a avut o unghie incarnată și cu ajutorul doamnei doctor bebelușul meu sa făcut bine.. Recomand cu căldură service doamnei doctor Mirela.. Apelați cu incredere
Dorin
Dorin2 ani în urmă
Doamna Mirela Cinteza este de departe cel mai bun podolog la care am fost, recomand cu toata increderea !

Mereu am avut probleme cu unghiile incarnate iar ultimii 2 ani ani s-au agravat pana in punctul unde din 10 degete la picior cel putin 4-5 se incarnau, faceau puroi si degeaba mergeam la pedichiura/dermatolog in fiecare luna pentru ca problemele reapareau iar taierea colturilor era foarte dureroasa.

In urma cu un an am fost pentru prima data la Podotim si de atunci numai aici vin. La unghiile mari doamna doctor Cinteza mi-a pus proteza Spange iar unghiile mici de asemenea s-au vindecat cu timpul.

Acum am unghii (aproape) complet normale, din cand in cand se mai incarneaza cate un colt dar este mult mult mai bine si mult mai putin dureros decat era inainte.

Mii de multimiri!
Sabina Manta
Sabina Manta2 ani în urmă
Experienta dezastruoasa. Dupa 20 de zile de la tratament asa arata unghia mea. Nu am primit niciodata scuze, dimpotriva, doar injuraturi. Nu va recomand va mergeti aici decat daca vreti neaparat sa va imbolnaviti mai rau. (Iar doamna nu e doctor si nici doamna, cred, dupa cum s-a purtat.)
Locații recomandate