/Timis/Doctor

Direcția de Sănătate Publică Timiș

Strada Nicolaus Lenau 10, Timișoara 300029, România

Direcția de Sănătate Publică Timiș
Doctor
1.6
102 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q62G+QW Timișoara, România
+40 256 494 680
dsptimis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bea E
Bea E2 ani în urmă
In afara faptului că am primit email ce conține decizia de carantinare, această instituție are si alte atributii ? ..deoarece nu a avut NICI UN FEL DE IMPLICARE ,in nici una din situațiile prin care am trecut de cand a inceput carantina : boală, colegi bolnavi la locul de muncă ( 2 valuri ) iar acuma carantină in urma reîntoarcerii acasă dintr.o calatorie. De ce sunt izolată acuma , fiind sănătoasă si cu test negativ , iar când am avut cazuri la locul de muncă si am stat in contact cu cei infectati, 8 ore zilnic , nimeni nu a luat nici o măsură, nu am fost întrebați, nu am fost contactati. Mulțumesc anticipat pentru raspuns .
Nicu Acu
Nicu Acu2 ani în urmă
Institutie cu bataie de joc.
Decizia transmisa a fost completata gresit, la telefon nu raspunde nimeni de trei zile cu totul ca 3 ore sa stai in apel reprezinta rabdare.
Angajati la stat....
Dana Mosanu
Dana Mosanu2 ani în urmă
Mi-as dori sa pot alege ca cel putin angajatii de la call center DSP sa nu fie platiti din banii mei. In majoritatea cazurilor nu raspunde nimeni. Daca totusi esti foarte insistent, sau norocos, s-ar putea ca cineva sa ridice receptorul, dupa care poti linistit sa ii asculti pe angajati cum vorbesc intre ei. Eu sunt in situatia asta de 39 de minute. Chiar sunt curioasa daca in final cineva imi va raspunde la intrebari, sau pur si simplu va inchide
Vlad Vlad
Vlad Vlad2 ani în urmă
Cea mai proasta gluma asta sunteți
Din data de 25 ianuarie sun pt decizia de carantina și nu răspunde nimeni azi când mia răspuns nu a vrut să-mi dea nici un răspuns despre decizia mea de carantinare find contact covid niște incompetenți
Teah-Ariana Hartmann
Teah-Ariana Hartmann2 ani în urmă
Stau si sun de 2 ore si nu Imi Răspunde nimeni. Sunt covid-pozitivă si incerc sa sun ca sa ma anunt. E genial cum iti închid telefonul in nas.
Valentin Ghilerdea
Valentin Ghilerdea2 ani în urmă
De 3 zile incerc sa intru in contact cu DSP, folosind toate numerele de telefon pe care am reusit sa le gasesc. La toate numerele primesc: fie ocupat, fie nu sunt operatori, fie telefonul este inchis.
Alina Nistor
Alina Nistor2 ani în urmă
Deci fiica testată pozitiv, în izolare toată familia 5 zile, da, nimeni nu ne răspunde la tel pentru anchetă a declara contacții pentru concediu medical, incredibil ,deci dacă te-ai îmbolnăvit riști ca familia să își piardă serviciul ,cum așa? Ce e de făcut?
Relu Bernat
Relu Bernat2 ani în urmă
Măi oameni buni, voi aveți toate tiglele pe casă? Vreți ca cuneva să se roage de voi, pentru a vă face treaba? V-am trimis sute de e-mail, chiar vă este greu să vă faceti meseris?
Locații recomandate