/Suceava/Doctor

Biotest

Bulevardul George Enescu 13, Suceava 720246, România

Biotest
Doctor
3.5
68 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J6VQ+8R Suceava, România
+40 230 522 845
biotestsuceava.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 7–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Delia Buga
Delia Buga2 ani în urmă
Astăzi în jurul orei 12 ni s-au recoltat probe pentru testu RT-PCR, domnișoara/ doamna asistenta nu purta mănuși, nu s-a dezinfectat cu toate că pusese mâna pe bani cu câteva secunde înainte. Ni s-a spus că după ora 16 rezultatul va fi gata ( e ora 17.13 nu am primit niciun rezultat), casa de marcat nu are rest 😅 câte un leu de la fiecare întra în buzunarul asistentei .
Pentru cei care nu știu testul antigen are o valabilitate de 24 de ore iar cel PCR de 48, marți când am întrebat mi s-a spus ca testu PCR este valabil 48-72 de ore în funcție de necesități ...
Constantin Cotet (Coscovo)
Constantin Cotet (Coscovo)2 ani în urmă
Personalul de la intrare lasa de dorit, la fel ca si analizele si rezultatele analizelor facute de catre ei. O institutie medicala in care daca vrei sa intri si nu ai masaca de protectie la tine te trimit la farmacia de vizavi sa cumperi ca sa poti intra la ei sa beneficiezi de serviiciile lor pentreu care evident platesti. Pana si unele magazine au masti de protectie la intrate iar ei ca institutie medicala nu au.... rusine....
Silvana Vulpescu
Silvana Vulpescu2 ani în urmă
Mie mi se pare foarte drăguț personalul, prețul a fost accesibil și rezultatul la recoltare l-am aflat a doua zi :)
Mihaela Parascan
Mihaela Parascan2 ani în urmă
Sunt niște incompetenți, test covit făcut la ei în 29-10-2021 cu rezultat pozitiv fără nici un simptom, test făcut la alta clinica Dorna Medical Rădăuți la nici 24 de ore în data de 30-10-2021 cu rezultat negativ, plus 2 teste din farmacie făcute cu rezultat negativ . Nu va faceți analize la aceasta policlinica!! Acum stam în izolare pe nedrept.Corupti.
Squalicorax master
Squalicorax master2 ani în urmă
Nu a luat mult,domnii și doamnele care lucrează sunt de treabă iar interiorul este foarte igienizat și frumos. Intimitate bună,cu geamuri care acoperă viziunea celor de afară, însă nu celor dinăuntru.
Domnica Popescu
Domnica Popescu2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea! Personal dedicat celei mai nobile profesii din lume!
Wilhelm Tomasi
Wilhelm Tomasi2 ani în urmă
Atmosferă de bazar. Nu se respectă reguli de bază pentru perioadă de pandemie, imbulzeala pe holuri, spatiile neaerisite. I-am atras atenția unui asistent că unii oameni poartă masca sub nas sau sub barbă, iar în loc să facă ordine, se uită la persoana cu masca sub nas și-mi spune că el nu a văzut nimic. Directorul laboratorului îmi zice ca nu poate face nimic cu ventilația, pentru că "cineva" o scoate din priză... Pe bune???? Eu personal m-am simțit în pericol în locul ăla. La modul în care se lucrează, ma îndoiesc de calitatea analizelor făcute de ei. Nu recomand!
Andreea Gabriela Gavriliuc
Andreea Gabriela Gavriliuc2 ani în urmă
Vă sunt extrem de recunoscătoare pentru profesionalismul, grija și susținerea pe care mi-ați oferit-o. Vă doresc să fiți mereu înconjurat de echipa frumoasa pe care o aveți , iar oamenii care vă apar în cale, să fie profund multumiți și recunoscători.
Locații recomandate