/Suceava/Doctor

Spitalul Municipal Rădăuți

Calea Bucovinei 34A, Rădăuți 725400, România

Spitalul Municipal Rădăuți
Doctor
3
72 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
RWQG+2H Rădăuți, România
+40 230 563 281
spitalul-radauti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Liliana22 zile în urmă
Multumim personalului din cadru sectiei de ortopedie-chirurgie a spitalului municipal Radauti,pt profesionalismul demonstrat,servicii ireprosabile si promtidudinea de care au dat dovada in cazul mamei mele...avand nevoie de o operatie destul de delicata pt vasta ei .Multumim cu recunostinta medicului SOLOCHIN si in mod special d-nei director medical a spitalului care aduce un plus in functionarea optima a sistemului .
Efi d.
Efi d.2 ani în urmă
Deși locul s-a schimbat mult in ultimii ani,tot nu e ceea ce ar trebui să fie un spital în 2021.Amestecul politic în administrarea spitalului dăunează grav bunei funcționări.
O parte din personal este încă rămas în alte perioade istorice (mă refer la atitudine,practici, comportament).
Oamenii locului merită mai mult, servicii de calitate, îngrijire atentă, pentru că oricum la spital se ajunge în momente și situații neplăcute.
Pentru foarte mulți,spitalul municipal Rădăuți este o traumă!,o rană deschisă...
Sper ca lucrurile să se schimbe în bine,deși nu sunt prea optimist.
Sanatate multă!!!...și să nu avem nevoie de spitalizare,nici măcar în clinici de 5 ⭐.Dar dacă vreodată e nevoie de așa ceva,să fie locuri bine dotate,cu personal calificat și atent cu pacienții.
Iulia C.
Iulia C.2 ani în urmă
Locul unde îti duci parintii, cu probleme minore și ii scoți în sac. Locul unde devin INFECTATI(având contact doar cu medicii și asistentele). Locul unde se pierd dosare!!!😥😥
Liviu Donisan
Liviu Donisan2 ani în urmă
În data de 12- 09-2021 pe la ora 13 00 aproximativ am intrat în curtea spitalului undeva în partea dreaptă este o cameră de primire urgențe,asistenta sau doctorița știu eu ce era care se ocupa de pacienți ar trebui sa învețe sa vorbească fără nervi și sa explice frumos, lasă de dorit!
Mariana Lebada
Mariana Lebada2 ani în urmă
Spitalul este deosebit prin doamna Dr.Chifan Maria secția obstetrică ginecologie .Un medic cu mult bun simt , cu profesionalism tratează toate pacientele .Multumim.
Cazacu Andreea
Cazacu Andreea4 ani în urmă
Experienta groaznică, nu înțelegeam de ce toată lumea de prin împrejurimi fuge la Suceava pt oricât de mică problemă medicala ar fii avut ...după ce am ajuns ca si pacient in acest ...Spital Municipal Radauti..recomandat de evitat acest spital in care sau facut investiții dar personalul ...in afara de infirmiere ,ingrijitoare care au anumită vârstă si ma-i stiu ce inseamna sa se poate amabil cu pacienții si chiar își fac treaba ....asistentele cu un comportament mizerabil fata de pacienți.. indiferente si iti vorbesc ca la ultimul om ..atunci când își ma-i amintesc ca au si pacienți pe saloane si ies din cabinet .iar medici cativa in varsta care au o anumită experiență si stiu medicina ...in rest poti sa mori liniștit acasă...nu sa te ma-i deplasezi la spital ,pt ca rezultatul e acelasi .
Florentina Rodica
Florentina Rodica2 ani în urmă
Buna ziua sunt fata unei paciente a spitalului dvs. Din păcate cum spuneam am ajuns sa va scriu dvs pt ca staff-ul spitalului nu stiu sa răspundă politicos la niște simple întrebări referitoare la pacienta internata la spitalul dvs. Întrebarea mea este următoarea,nu sunt ei plătiți ca să fie și politicoși atunci când răspund la telefon,nu sunt ei plătiți sa ne spună cu cine avem onoarea de a vb atunci când interacționam cu dânșii? Ce ar trebui sa facem ca să avem informațiile dorite în caz ca nu suntem acolo, intr-un mod decent?Ce putem face atunci cind pacienții sunt luați cu salvarea si nu avem voie sa mergem nici la spital???? Sa apelam la alte feluri de a ne face ascultați,sa apelam la televiziuni pt ca,cadrul dvs medical nici nu vrea sa își spună numele? În ce lume traim?
Cos Fusa
Cos Fusa2 ani în urmă
Cadrele medicale ar trebiu duse la grădiniță pentru a învăta să spună ,, vă rog,, ,,poftin,, ,,mulţunesc,, .... Termometria se execută de 4-6 ori pe motive ,, că stai să vezi asta nare temperatură...,, apoi... ,,hai valea cu el...,, am citat din limbajul cadelor medicale... Sfatul meu avitați spitalul din Municipiul Rădauti...
Rita pantea
Rita pantea2 ani în urmă
Un spital modern, curat, personal calificat şi asumat. Experienta mea medicală de la secția de Ortopedie şi traumatologie a fost la superlativ, cu mulțumiri şi respect domnului doctor Sergiu Bodrug şi, nu în ultimul rând, doamnelor asistente şi infirmiere. Mulțumesc.
Locații recomandate