/Sibiu/Doctor

Cabinet Cardiologie Dr. Fiat Emilia-Sorina

Calea Dumbrăvii nr. 149, Sibiu 557260, România

Cabinet Cardiologie Dr. Fiat Emilia-Sorina
Doctor
4.4
91 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4CQ+FM Sibiu, România
+40 722 256 542
drfiatsorina-cabinetcardiologie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 15–20
Marți: 15–20
Mirecuri: 15–20
Joi: 15–20
Vineri: 15–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioan oltean
Ioan oltean2 ani în urmă
Cred ca ar trebui sa ne uitam la profesionalismul doamnei dr . Sorina Fiat , sa analizam ca in spatele acestei profesii sunt ani încărcați și plini de studiu pe bancile școlii , ca răspunderea și consumul de a lupta cu viața omului înseamnă o permanenta tensiune și încărcătura psihică in spatele oricărui doctor iar indiferent de mici incidente sunt oameni ca și noi . E simplu sa judecam dar nu cred ca este simplu sa consulți zilnic zeci de pacienți , sa ii asculti durerea fiecăruia și sa-i găsești tratamentul potrivit ptr suferința .
Ptr mine dr. Fiat înseamnă un profesionist desăvârșit , având o experiența medicală rezolvată și tratată cu succes in urma cu câțiva ani in care tatăl meu a trecut prin fibrilatii și stări cardiace complicate , iar acest medic a reușit sa-l stabilizeze după multe alte încercări netratate in țara minunilor America , ceea ce m-a lămurit ca și in România sunt profesioniști care vor sa arate ca nu au învățat aceasta meserie doar de dragul medicinei .
Felicitați d-na dr . Sorina Fiat .
Mult succes , multă răbdare și multă putere de munca de a rezista cu fiecare pacient ptr care luptați ziua cât și noaptea .
Doamne ajuta !!!
Ioana alina
Ioana alina2 ani în urmă
Avand in vedere atitudinea sa, fata de un pacient, inregistrarea audio de la stiri, acest"doctor" e total lipsit de profesionalism. Face parte din categoria acelora card se cred zei si pacientii insecte. Nu doctoro, daca esti doctora nu esti zeitate, esti un simplu om ce are obligatia de a trata, ca de asta iei bani, sa tratezi bine si sa fii respectuoasa, ca in relatia doctor-pacient, TU ai obligatii si pacientul drepturi. Adica aveai, nu meriti sa fii doctor, esti lipsita de bun simt. Asa ca mare atentie daca apelati la serviciile acestei individe: nu ofera un tratament eficient si apoi daca e luata la rost, foloseste cuvantul Nesimtit, vis a vis de stirile postate si limbajul folosit. Doamna "doctor", va urez sa ajungeti femeie de servici, sa spalati wc-uri, sa spalati pacienti si sa le spalati plostile.
Ioan Catana
Ioan Catana2 ani în urmă
Când vorbim despre D-na Dr.Sorina Fiat , vorbim despre un profesionist dedicat in mod specia cardiologiei . Un medic cu suflet , cu experiența dobândită la Institutul inimii Cluj Napoca și o experiența vasta in acest domeniu .
Consider ca nu este potrivit sa denigram o persoana cu o asemenea activitate medicală , care implica multă afecțiune și responsabilitate in ceea ce privesc viețile oamenilor.
Succes și multă putere de munca pe mai departe ( niciodată nu vom putea fi pe placul tuturor.
Doamne ajuta !!!
Monica M
Monica M2 ani în urmă
Vă aducem mii de multumiri pentru tot sprijinul acordat pentru însănătoșirea soțului meu Lucian Marmeliuc. El vă numește “îngerul lui păzitor”. Datorită dumneavoatră astazi se simte bine și mă bucur pentru șansa pe care i-ați acordat-o la viață. Un medic profesionist și dedicat profesiei pe care a ales-o, un specialist în domeniul cardiologiei cu multă experiență. Recomand cu căldură!
Mihai Dumitrescu
Mihai Dumitrescu2 ani în urmă
Doamna Doctor Fiat Emilia-Sorina este o profesionista desavarsita! Datorita dansei, va pot scrie azi plin de optimism. Trecand prin aceasta experienta o recomand sincer pe Doamna doctor Fiat. Cu multumiri!
Elena Klamer
Elena Klamer2 ani în urmă
Recomand cu caldura vizita la cabinetul dnei dr Fiat Sorina.Multumesc din suflet dnei doctor pentru serviciul medical de calitate si pentru faptul ca eu si membrii familiei mele sunt sanatosi datorita dvs.Va multumim inca odata pentru tot.
Ioan Grozăvescu
Ioan Grozăvescu2 ani în urmă
Dacă sunteți în căutarea unui medic cardiolog profesionist,corect și empatic , va recomand cu caldura Dr Fiat Emilia Sorina din Sibiu.Diagnosticul corect și medicația adecvată m-au repus pe linia de plutire din punct de vedere medical.Felicitari și va mulțumesc
Iuliana Popa
Iuliana Popa2 ani în urmă
Am avut ocazia sa o cunosc pe d-na dr Fiat, un doctor și un om de excepție, devotata profesiei, implicată și de o rabdare cu pacientul cum rar am întâlnit. Toată stima!
Locații recomandate