/Prahova/Doctor

Centru de Recuperare Medicala Prahova - Spital AS MEDICA Bucov

Strada Eroilor 4, Comuna Bucov 107110, România

Centru de Recuperare Medicala Prahova - Spital AS MEDICA Bucov
Doctor
4.2
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
X3CM+7P Comuna Bucov, România
+40 344 111 465
as-medica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea dragomir
Andreea dragomir2 ani în urmă
Doctorul Scarlat este un medic bun dar nu are caracter!! Sa-ti dai afara din cabinet pacientul intr-o stare foarte grava pentru ca a fost la alt medic sa se trateze de o cu totul alta afectiune...este inadmisibil si lipsit de suflet...in aceasta situatie nu esti doctor esti calaul pacientului tau! Sa va fie rusine Domnule Scarlat pentru caracterul jalnic de care ati dat dovada si care nu este demn de un "Medic"
Silvia Skwarczynski
Silvia Skwarczynski2 ani în urmă
Am fost internată 4zile am fost tratată foarte bine, este un spital foarte curat, personalul oameni de foarte bună calitate care își fac datoria față de pacienți, fără să stea să aștepte să le bagi in buzunar ceva își fac ei treabă pentru care sunt plătiți, am plecat cu o impresie foarte bună il recomand cu incredere
Liviu Paun
Liviu Paun2 ani în urmă
per ansamblu spital ok, dar.....NIMENI nu poarta masca.
Marian Frincu
Marian Frincu2 ani în urmă
Acest Spital, este un fel de pomul lăudat
Am făcut o criză de rinichi, o colică renală cum se numește, toți mi-au recomandat acest Spital
Ajuns acolo la recepție, două arogante, imi vorbea de sus, sunasem inainte pt o programare, dar nu a raspuns nimeni, dar imi spune de ce nu ati sunat, am sunat de 7 ori, dar nu a rasp nimeni, după cum vezi suntem două si nu avem timp si pt preluarea telefoanelor, veniți vineri, mai erau 3 zile, la ce oră intreb, când puteți, veniți să vă facem o programare pt luna Aprilie, exact peste o lună. Am spus, dar mă doare tare, ce fac in acest timp, si noi ce să-ți facem?
Du-te la urgențe Spital Județean , am plecat cu un gust amar, cu dureri si cu gândul de a nu recomanda acest Spital
Madalina Georgescu
Madalina Georgescu4 ani în urmă
Va multumesc din suflet Dnu Dr Scarlat datorita d-voastra mama zambeste din nou.
Cristina Baciu
Cristina Baciu2 ani în urmă
Buna ziua, lipsa de profesionalism a personalului acestei clinici m-a determinat sa scriu acest review. Avand in vedere situatia actuala a pandemiei, pacientul in varsta, bolnav, cu dureri, este inadmisibil ca pacientul sa fie chemat la o anumita ora si sa astepte inca o ora (dupa 12 ore de nemancat si nebaut apa). Plus, am solicitat ca investigatiile sa fie efectuate cu sedare usoara pentru a nu simti pacientul niciun fel de disconfort. Am primit un consimtamant de ANESTEZIE GENERALĂ pentru operatie ceea ce este complet nepotrivit. Pe langa asta, abia se intelege ce este scris in acest consimtamant. Cum ar intelege un pacient in varsta la ce il supui, daca il supui.

Nu ar trebui sa se permite astfel de lucruri nici la stat si nici la privat. Dar mai ales la privat. Unde ca ai, ca nu ai, faci cumva si vii sperand sa termini putin mai repede si sa primesti o atentie mai mare, mai in detaliu.

Pacat de medicii buni care activeaza in aceasta clinica. Pacat de medicii buni din tara.

Nu recomand aceasta clinica. Nu am primit informatiile de care aveam nevoie si le-am cerut in repetate randuri, ci doar m-au pasat de colo colo "ca sa treaca" timpul. Si a trecut timpul, iar cand am mentionat ca stam de 60 de minute...nu s-a intamplat nimic.

In situatia actuala, NU recomand acest spital.
Vendramiadriana@yahoo.com adriana1104
[email protected] adriana11042 ani în urmă
Experienta urata, umilitoare as putea spune. Un medic lipsit de empatie, fara sa aiba nici cea mai mica aplecare catre pacientul din fata lui. Se pare ca aici nu exista solutii pentru oricine si dupa parerea mea, acest medic ureaza sanatate doar celor care spun " da" la solutiile sale. Restul....Da, chiar s-a intamplat azi in cabinetul dumnealui. Ni s-a spus la plecare: "v-as ura si eu sanatate, dar nu cred ca o sa o aveti..." Domnule doctor Alin Scarlat, as avea rugamintea sa imi raspundeti la o intrebare, in tara asta sanatatea se cumpara cu bani si doar atat? Sau dvs ati uitat ca un medic a depus un juramant si ca ar trebui sa stie ca exista si alte variante la un tratament pe care doar dvs il stiti..As fi incheiat cu un cuvant pe care dvs l-ati uitat: "respect" dar nu pot...Pot sa va spun doar atat: imi pare rau ca v-am cunoscut!..
Marian Stanescu
Marian Stanescu2 ani în urmă
Nu recomand acest spital pentru ca personalul nu a oferit răspunsuri la intrebarile mele legate de investigații, pentru ca a existat un decalaj mare, am fost programați la o ora, am așteptat o ora, nu ni s-a comunicat de ce se întârzie, cât se mai intarzie. Nimeni nu a comunicat cu noi. Când am încercat sa aflam detalii, răspunsul a fost: eu sunt la Recepție, o sa va răspundă doamna asistenta. Nu recomand acest spital.
Locații recomandate