/Prahova/Doctor

Doctor Dorobanțu Teodora

Bloc 145, Strada Bahluiului 6, Ploiești, România

Doctor Dorobanțu Teodora
Doctor
3.8
18 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
WXHR+V6 Ploiești, România
+40 726 390 327
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–20
Marți: 8–15
Mirecuri: 8–15
Joi: 13–20
Vineri: 8–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius225 zile în urmă
Nerușinare la cote maxime.Tipa la pacienți,îi tratează ca pe sclavi și te trimite la plimbare dacă vii cu trimitere.
Aurel Dumitrescu
Aurel Dumitrescu2 ani în urmă
un om de calitate pe care l-as recomanda cu drag! Programarea s-a facut usor si rapid si am intrat atunci cand am fost programat, fara sa stau pe holuri. Tinand cont ca este pandemie si am avut nevoie de consultatie pentru un bebelus de 4 saptamani, este un lucru foarte important si de apreciat.

explicatiile si instructiunile au fost clare si au avut sens. Se vede experienta si doamna doctor pare ca isi face meseria cu placere, lucru care face si vizita la dumneaei placuta. Nu mai spun ca nu a fost necesar sa platesc nimic in plus datorita biletului de trimitere.

multumim doamna doctor!
Adriana Mirela
Adriana Mirela2 ani în urmă
După ce m-am luptat cu acneea timp de 2 ani și primul dermatolog la care am fost mai rău mi-a făcut tenul decât era înainte, doamna doctor Dorobanțu Teodora mi-a salvat tenul in proporție de 90%.

Am avut tratament din noiembrie 2020 pana in martie 2021. Inca aplica o crema pentru întreținerea tenului si exfoliez chimic tenul, dar problema cu acneea nu mai e asa de grava. Sper sa dispară problema in curând.
美國弗洛裡卡
美國弗洛裡卡2 ani în urmă
Profesionalism, servicii de calitate...
N Stan Delia
N Stan Delia2 ani în urmă
O doamna la care se vede exprienta
Relateaza clar ce trebuie facut pe intelesul tau
Daca vede ca lucrurile nu progreseaza schimba tratamentul fara amanari (cum am intalnit in alte parti)
O problema de 4 ani cu acneea si 2 dermatologi, s.a rezolvat la dansa in 4 luni cu cremele si medicamentatia care trebuie si care se gaseste mai usor la farmacie
Te intreaba care este istoricul medical (lucru de apreciat care a ajutat la determinarea problemei si gasirea tratamentului)
Petra matei
Petra matei2 ani în urmă
Totul a decurs bine, programarea, am așteptat foarte puțin, dar am plecat mai repede decât am așteptat. Am mers cu recomandarea de la medicul de familie. A spus că nu poate sa ma ajute, pentru că starea de sănătate nu îi permite. Am rămas cu un semn de întrebare.
Ionut Frusina
Ionut Frusina2 ani în urmă
Buna ziua,
Am o problema cu doua papiloame care mi-au aparut in cap, ca orice contribuabil am vrut sa beneficiez de bani pe care ii dau luna de luna la CASS. Asa ca mi-am luat o trimitere de la medicul de familie sa-mi pot rezolva problema, am fost programat de catre doamna doctor fara sa ma intrebe ce problema am si expediat foarte rapid fara a avea timp sa-i relatez de ce este vizita mea la cabinet, cand m-am prezentat la dansa la cabinet mi s-a transmis ca nu efectueaza aceasta operatiune. Asa ca din partea mea are doar o stea!
Constantin Berciu
Constantin Berciu2 ani în urmă
De vreo doi ani și ceva mă tot duc la medici cu o infecție fara nici un rezultat am fost la doamna doctor și mi-a dat un unguent și în patru zile este aproape vindecat este un profesionist ,mulțumesc ff mult Recomand cu încredere
Sorin augustin comanescu
Sorin augustin comanescu2 ani în urmă
În perioada acesta am apelat la doamna doctor pentru o problemă a copilului. Am ținut legătura pe whatsapp unde mi-a spus tratamentul și cum să procedez. Problema s-a rezolvat. Mulțumesc!
Locații recomandate