/Neamt/Doctor

DR Martinescu Adrian

Strada Mihai Viteazul, Brașov, România

DR Martinescu Adrian
Doctor
3.7
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q9CV+3Q Nechit, România
+40 723 640 678
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sin Adelina Cecilia
Sin Adelina Cecilia2 ani în urmă
Un medic nemaipomenit, merg la el de mai bine de 8 ani și am doar cuvinte de laudă la adresa lui. Am nascut 2 copii cu ajutorul lui. Eu recomand cu încredere.
Felicia Scanteie
Felicia Scanteie4 ani în urmă
Un medic care m-a lasat balta cand aveam nevoie, a vorbit urat si nu a raspuns la telefon desi 9 luni de zile am fost lunar la el la cabinet la toate ecografiile recomandate din timpul sarcinii. Sunt dezamagita si nu recomand ptr nastere. M-a tinut in stare de neliniste si stres 9 zile internata la maternitate desi sarcina nu era cu probleme si bebelusul era la termen, 38 saptamani.
Bălănică Laura
Bălănică Laura4 ani în urmă
Anca Lazar
Anca Lazar5 ani în urmă
Am stat in fata cabinetului o ora, eram programata de o luna, am intrebat asistenta cat dureaza pana imi vine randul iar aceasta nu a putut da un raspuns. Avand in vedere ca mai erau 3 persoane in fata mea, probabil inca vreo 2 ore.
Nu inteleg de ce nu se poate respecta o programare, poate doar din lipsa de respect pt oameni.
Oana Nica
Oana Nica5 ani în urmă
Un medic extraordinar!
Este într-adevăr foarte ocupat, dar se ocupa de fiecare pacient in parte cu răbdare, îți explică orice nelămurire! La cabinet programarile se decalează, dar asta probabil că sunt paciente care vor mai multe informații, au tot felul de întrebări și nu le scoate când au trecut cele 15 minute alocate fiecăruia....nu este un medic ciubucar, daca asteptati lingușeala și zâmbete false, trebuie sa căutați alt medic!
Dana C
Dana C5 ani în urmă
Un medic de nota 10 . Are rabdare cu pacientele, raspunde la toate intrebarile . Am nascut 2 copii cu dansul . Recomand!
Preda Cosmin
Preda Cosmin2 ani în urmă
UN MEDIC LIPSIT DE ORICE COMPASIUNE ȘI UN MEDIC, CARUIA AR TREBUII SA II SE RETRAGĂ LICENȚĂ DE MEDIC, CARE NU ȘTIE SA COMUNICE, SAU NU VREA, NEGLIJENT, CARE MA FĂCUT ȘI PE MINE ȘI SOȚIA SA SUFERIM ENORM! II DORESC DOAR ATAT:SA PLĂTEASCĂ LA UN MOMENT DAT ȘI SA SIMTĂ ȘI EL CE AM SIMȚIT ȘI NOI!
Cristina Toma
Cristina Toma2 ani în urmă
Un om deosebit, un medic extraordinar, profesionist și de încredere
Recomand cu mare drag !!
Locații recomandate