/Neamt/Doctor

Cabinet Veterinar Inovet Care

Strada Dărmănești nr. 75, Piatra Neamț 610234, România

Cabinet Veterinar Inovet Care
Doctor
4.7
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9VJ+7W Piatra Neamț, România
+40 770 948 683
inovetcare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina albert
Alina albert2 ani în urmă
Profesionalism, seriozitate, implicare și multa dragoste!!
Cody Paduraru
Cody Paduraru2 ani în urmă
Recomand Inovet Care pentru promtitudine si seriozitate.O echipa de oameni profesionisti si sufletisti. Si eu si pisica va multumim pentru tot ajutorul si sfaturile veterinare si mai revenim.
Lacramioara Ionita
Lacramioara Ionita2 ani în urmă
Am apreciat acest cabinet vet. din respect pentru d-na dr. pentru promptitudinea și profesionalismul de care a dat dovadă. Însă din partea domnului am avut alte asteptări. Acum o lună a murit mama soțului meu. În ziua când am primit vestea decesului, fiind pe picior de plecare, în fața blocului în parcare a apărut o fată pe numele ei Andra cu o cușcă în mână, vâna pisici. Noi am avut două pisici adoptate de care aveam grijă. Erau un pic mai libertine, veneau, mancau, dormeau, nu își făceau nevoile in casă, se cereau afară. Una din ele fiind gestanta, d-ra a pus ochii pe ea de tot s-o ia la sterilizat. Pisică la care urma fatarea într-o zi cel mult două. I-am zis s-o lase în pace, nu aveam prea mult timp s-o facem să înțeleagă în condițiile în care noi tocmai ce primisem vestea decesului. Urma ca după alaptare să dăm puiutii spre adopție iar pisica urma a fi sterilizata. Am plecat și în urma noastră distinsa d-ra s-a întors a luat pisica și a sterilizato împotriva voinței noastre.Suntem întrutotul deacord cu sterilizarea ca drept dovadă că cea de-a doua pisică am sterilizato pe banii noștri acum doi ani. Dar nu putem fi deacord cu omorârea unor pui nenascuti și nevinovați. După ce a dus-o la sterilizat la interval de vreo trei zile mi-a venit pisica la ușă (între timp neștiind nimic de ea)era plină de sânge și cu operația deschisă curgând ceva din burtica nu știu ce. În zi de duminică am fost cu ea la vet.solicitând ajutorul d-nei dr.care a venit și a operato din nou. Ulterior am ajuns la ușa acestei fete am vorbit cu părinții ei cunoscandu-ne evident, dar zadarnic ea a făcut tot ce-a vrut ea. I-am spus și de cea de-a doua pisică,i-am arătat poza ei și am rugat o insistent să nu o ia și pe aceasta,repet fiind sterilizata. Nu a contat, a dispărut și cea de-a doua. Deci sterilizate, nesterilizate tot ce prinde duce la tăiere. Mă întreb de ce până acum au trăit liniștite aceste pisici și acum de când bântuie d-ra prin jurul blocurilor dispar una câte una. De două săptămâni tot sper și o caut dar nu e nicăieri. Măcar de ași ști că trăiește, mă doare sufletul pentru ea. Menționez că după întâlnirea noastră cu ea,a mai fost văzută bîntuind prin parcare bănuiesc cautandu-și alte victime, ne-au spus vecinii. Am sunat supărată la d-nul de la vet să întreb dacă nu a ajuns și cea de-a doua pisică pe acolo. Dar mi-a fost clar din discuție că este deacord cu acțiunile d-rei. Nu am găsit nici o brumă de înțelegere. Mi s-a spus că nu am bază legală. Ok,așa o fi dar latura umană unde este??Atât timp cât pisicile nu își făceau nevoile in casă le lăsam afară neștiind că asta ar putea fi considerată o ilegalitate. Sub nici o forma nu am fost înțeleși, măcar din respect pentru momentele grele prin care treceam atunci.Mi-am exprimat aici aceste nefericite întâmplări, pentru a se ști până unde pot ajunge așa zișii iubitori de animalute. Pentru că suntem în pragul Sfintelor Sărbători Pascale, Dumnezeu să dea fiecăruia după inimă și fapte!!!
Irina florea
Irina florea2 ani în urmă
Cei mai buni! Foarte bune pregătiți profesional și cu multa empatie fata de animalut și proprietarul acestuia!!!! Recomand cu drag!
Andrada Agache
Andrada Agache2 ani în urmă
Voi incerca sa povestesc pe scurt cat de multe datoram acestor medici.
Catelusa noastra, Lara, in varsta de 3 ani, a fost diagnosticata cu osteosarcom, o forma agresiva de cancer osos, lucru pe care ne-a fost foarte greu sa il acceptam. In prima faza am cautat sa aflam pareri din partea mai multor medici din tara in speranta ca diagnosticul a fost gresit.
Prin recomandarile unei prietene am ajuns la Razvan de la Inovet. I-am trimis radiografiile prin email pentru o parere. Din acel moment, el impreuna cu echipa lui si-au aratat un interes deosebit fata de problema Larei, fara a avea vreo asteptare de la noi si fara sa ne cunoasca. S-au ocupat foarte rapid de analizele Larei, i-au efectuat o punctie osoasa si ne-au programat in cel mai scurt timp pentru interventia chirurgicala. Au trecut 2 luni jumatate de atunci si Lara este bine si s-a adaptat foarte repede vietii in 3 labute. Nu stiu daca o sa pot vreodata sa le multumesc indeajuns celor de la Inovet, dar pot sa spun ca nu am vazut nicaieri oameni mai dedicati si mai profesionisti, adevarati iubitori de animale. Recomand cu mare drag si incredere clinica Inovet din Piatra Neamt.
Daniel Pop
Daniel Pop2 ani în urmă
Când dragostea nemărginită pentru animăluțe și profesionalismul s-au întâlnit, a apărut Inovet Care. :)
După un consult amănunțit și un diagnostic clar, a urmat o operație (plus sterilizare în aceeași ședință!) destul de complicată reușită cu brio și o îngrijire post-operatorie cum n-am întâlnit pe nicăieri până acum.
Iar faptul că medicii acestui cabinet își sacrifică de multe ori puținul timp liber pentru a salva (pro bono) tot felul de animăluțe sălbatice demonstrează chemarea către această meserie.
Felicitări! Voi reveni cu drag de fiecare dată!
Elena Groapa
Elena Groapa2 ani în urmă
Personal foarte profesionist, dragut si amabil.Nota 10
Iuliana H.
Iuliana H.2 ani în urmă
Oameni minunați și profesioniști, servicii de calitate.
Locații recomandate