/Mures/Doctor

Clinica ORL

Strada Răsăritului nr. 34, Târgu Mureș 540140, România

Clinica ORL
Doctor
3.5
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HH3H+MF Târgu Mureș, România
+40 265 217 886
spitalmures.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Clinica ORL
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Grama Gabriela
Grama Gabriela1 an în urmă
Respect întregului personal , managerului d8n Clinica ORL care stie sa administreze unitatea oferind condiții conform cerințelor. Mulțumiri deosebite d nei Dr Muica Lucia , d nei Dr Neagos pentru atenția acordata pacienților de la cei mici până la adulți.
Mulțumim mult!
Bogdan
Bogdan1 an în urmă
Doamna doctor Muica nu are ce căuta în domeniul medical. În timp ce toată echipa încerca să vină să-l vadă pe copilul meu de nici 3 ani ea le-a spus sa se oprească ca eh nu are nimic (fără sa se uite la el). Ea nu este om, o ființă plictisită și nesimțită.
Sorina Stoica
Sorina Stoica3 ani în urmă
Fiul operat de deviație de sept în 19 Aprilie 2019, la doamna doctor Muică Lucia.Un medic excepțional! Întreg personalul este foarte drăguț și comunicativ, asistentele binevoitoare și foarte vesele! Medicul anestezist la fel! Să nu mai vorbim că nici nu se pune problema de așa-zisa șpagă din spitalele românești! Nici măcar o ciocolată nu am dat!
Lidia Matyas
Lidia Matyas3 ani în urmă
Nesimțiți, se face programare cu 2 saptamani înainte ,cand ajungi acolo iti spun ca, medicul este in concediu. (sunt pacienți care vin de la 70-80km,oameni in vârstă cu probleme).Iar atitudinea asistentei "da ce sunt eu de vina...... "
Nicu Chifu
Nicu Chifu3 ani în urmă
Mulțumim din suflet acestor doctori și întregului persoanal din clinică pentru profesionalismul și devotamentul față de semeni,in special doamnei dr. Muica Lucia.
Angica Dragomir
Angica Dragomir4 ani în urmă
Doamna doctor de garda azi 6 iunie 2018 taaaare plictisita si binenteles pe facebook, abia intorcandu-si ochii la pacient. Sa te bag undeva nesimtit-o. Nume... ioc, de unde... "fantoma" poate. Nu stiu daca citeste cineva dar ne meritam soarta, acceptam prea multe. Asa sa fie tratati si copii tai daca îi ai TU.
P S Am sunat respectos dar nu a vrut domnul care mi-a raspuns sa-mi spuna numele celei care este de garda. O fi secret de stat
Sebastian Graur
Sebastian Graur2 ani în urmă
Țin să mulțumesc în numele familiei mele și a tatălui meu Dorin Graur care a fost pacient al clinicii ORL și a fost îngrijit, respectat și tratat exemplar de toți membrii spitalului începând de la doctori,asistenți, infirmieri și tot personalul angajat...Jos pălăria pentru tot personalul în halate albe sunteți Adevărați Eroi.
Geza Nagy
Geza Nagy2 ani în urmă
Va salut, e un Spital de lux, am fost ca un rege, si tratat si comportament de nota10, recomand, 🙏👍, sa fi respectat trbuie sa respecti 👍
Locații recomandate