/Mures/Doctor

Service Doctor Electro

Strada Moldovei 5B, Târgu Mureș 540493, România

Service Doctor Electro
Doctor
3.7
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHPG+42 Târgu Mureș, România
+40 745 222 262
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Serban Nicolae
Serban Nicolae4 ani în urmă
Laptop ,de o luna si o saptamana la ei.M-i s-a spus ca ma vor suna dupa 2 zile sa-mi spuna cam ce are si cam cat costa .Dupa o saptamana am sunat eu si nici nu au putut identifica laptopul dupa nr de comanda,au zis ca ma suna a doua zi,nu ma suna.Dupa inca o saptamana am sunat eu, au zis ca au comandat o piesa care dureaza o saptamana sa-l aduca,ma suna ei.Bine.Dupa inca o saptamana nimic ,am sunat si ma intreaba mirat ,dar nu porneste nici cu incarcatorul lui?,dar de cauza asta l-am dus la reparat omule! Zice ca ma suna a doua zi,nu suna ,sun eu ,si imi zice ca el nu a zis ca ma suna(deci ma face mincinos)si cand argumentez ,i-mi inchide telefonul in nas (de 2 ori).Poftim cultura.
Lewiy Boka
Lewiy Boka4 ani în urmă
Diagnosticul la un laptop gratuit zic ei dar în realitate se plătește fără să al repare
Ioana Catana
Ioana Catana5 ani în urmă
Asa arata telefonul dupa reparatie, ca sa nu mai spun ca mergi cu o problema si pleci alta :(
Am dus telefonul cu o problema la mufa de incarcare, dar am luat telefonul cu o problema la antena se pare. Dupa ce l-am luat din service am avut probleme cu semnalul, aceste probleme aparand dupa ce ati umblat in el, nicidecum inainte, asa ca nu cred ca era un serviciu pentru care eu ar fi trebuit sa platesc, deoarece nu eu am cauzat problema. Sa nu mai spun in ce hal este montat ecranul, plin de silicon, cu ecranul distantat, nu asa ar trebui sa arate un telefon cand iese din service ... pozele vorbesc singure.
As dori sa mentionez si faptul ca nu va respectati termenele date: prima data mi-ati spus ca veti comanda mufa si va dura 2-3 ore montajul, dupa ce am dus telefonul ati spus ca nu ati avut timp sa va ocupati de el in aceeasi zi, a doua zi mi-ati explicat ca nu se potrivea mufa pe care ati comnadat-o si ca veti cauta alta. Am facut nu stiu cate drumuri si am avut parte si de tot felul de discutii incomode.
Chiar sunt foarte dezamagita de serviciile prestate deoarece am primit recomandari la adresa dvs.
După toată aceasta tevatura sunt nevoita sa duc telefonul la un alt service pentru a remedia problema într-un mod profesionist.
Codrenut
Codrenut6 ani în urmă
Un service bun la fel si domnul care se ocupa de reparatiile electronicelor!
A Bodoni
A Bodoni2 ani în urmă
. Din Decembrie am un tv Grundig la reparat ce trebuia sa fie gata dupa citeva zile dupa spusele domnului. Am sunat odata si mi-au zis ca ma suna inapoi ceea ce nu s-a intimplat inca.
Titus Ciortea
Titus Ciortea2 ani în urmă
Mi-am dus televizorul defect pentru diagnostic şi reparat.Am aşteptat aprox. 15 minute de la predare şi tipul foarte corect îmi comunică faptul că problema este rezolvată.A fost o chestiune minoră .Când am întrebat costul , răspunsul a fost ...gratis.Numai un om corect face asemenea gesturi.Data următoare tot acolo apelez în caz de nevoie.Stimă şi respect.
Pintea Cristian
Pintea Cristian2 ani în urmă
Am avut nevoie de service pentru un laptop iar toată echipa s-a sincronizat perfect , de la preluare până la predare , profesioniști și prietenoși ...recomand !!!
Stelian pacurar
Stelian pacurar2 ani în urmă
Servicii bune
Locații recomandate