/Mehedinti/Doctor

Șantierul Naval Severnav

Bulevardul Porțile de Fier, Drobeta-Turnu Severin, România

Șantierul Naval Severnav
Doctor
3.3
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJCX+7C Drobeta-Turnu Severin, România
+40 252 308 000
severnav.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Costin Girbou
Costin Girbou2 ani în urmă
Tony Popa Nistorescu
Tony Popa Nistorescu5 ani în urmă
Readus la viața

Severnav Turnu Severin (fostul șantier naval Drobeta-Turnu Severin) este o companie specializată în fabricarea și repararea de nave și corpuri plutitoare din România înființat în anul 1852 de către compania austriacă de transport naval D.D.S.G. și a funcționat la început doar ca șantier de reparații navale.

După 1893, propritatea șantierului a fost preluată de către statul roman și a operat sub numele de Șantierul Naval SEVERNAV. În 1958, a fuzionat cu Șantierul Naval Dinamica, o antrepriză privată, naționalizată în anul 1948.

Șantierul este specializat pe construcția de cargouri, tancuri petroliere maritime, șlepuri, șalande, docuri plutitoare etc.

S.C. SEVERNAV S.A. is a household name in ship building for over 150 years.
The main activity of SEVERNAV S.A. is building new seagoing and inland ships of various kinds. We also offer standard repair programs for ships, damaged ship repairs, retrofitting and ship conversions. Our naval shipyard, located in Drobeta Turnu-Severin, on the left bank of the Danube, is ready to receive your fleet for a wide range of repair and maintenance works.
Emil adrian Postea
Emil adrian Postea5 ani în urmă
O umbra a ceea ce a fost pe vremuri când se construiau nave la gata , acum lucrează la cpacitate mica și livrez nave la roșu .
Livia prina
Livia prina6 ani în urmă
Un loc încărcat de istorie, uitat putin de prezent, care se poate gasi pe lista viitoare in ceea ce priveste îmbunătățirea.
Cebuc Ionel
Cebuc Ionel6 ani în urmă
Cornel Miclea
Cornel Miclea8 ani în urmă
(Tradus de Google) Super

(Original)
Super
Daniel Turai
Daniel Turai2 ani în urmă
Severnav are o istorie de peste 160 de ani, având în prezent aproape 500 de angajaţi şi afaceri de peste 82 de milioane de lei anual.
Şantierul Naval Severnav din Drobeta-Turnu Severin, cu o istorie de peste 160 de ani, a livrat de la începutul anului către clienţi din vestul Europei trei tancuri chimice fluviale, două nave de tip push barge şi trei nave de tip pasager fluvial, până la finalul anului urmând să mai livreze încă un tanc chimic fluvial.
„Ţările de origine a beneficiarilor navelor construite de Severnav de-a lungul timpului au fost în marea lor majoritate din afara României precum Austria, Ungaria, Germania, Olanda, Belgia, Norvegia, Marea Britanie, Grecia, Portugalia, Cipru, C.S.I, Italia, Scoţia, Ucraina, Serbia, Slovacia, Cehia, Polonia, Turcia, Egipt, China, Cuba şi chiar Polinezia Franceză. În prezent, clienţii reprezintă armatori din Olanda, Belgia şi Germania“
Camelia Bordea
Camelia Bordea2 ani în urmă
Locații recomandate