/Iasi/Doctor

SC CHARIS S.R.L.

Strada Cuza Vodă 1, Iași 700123, România

SC CHARIS S.R.L.
Doctor
4.6
40 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
5H8J+6R Iași, România
+40 232 242 072
cmicharis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Paula Alina15 zile în urmă
In urma cu aproximativ 4 ani am avut o experienta foarte placuta la cabinetul Charis cu doamna doctor Ioana Pascaru. Intreg personalul foarte bine pregatit, de la intampinare am fost primit cu caldura intr-un cadru armonios! Doamna doctor a lucrat cu foarte mare grija atentie si intr-o perioada relativ scurta am reusit sa imi refac inreaga dantura. Nu am intampinat probleme atunci si nici in prezent. Sunt extrem de multumita atat de serviciile oferite cat si de preturile care au fost mai mult decat acceptabile. Doama doctor este o persoana minunata, empatica, draguta m-a tratat cu respect si cu deosebita blandete. O recomad cu deosebita caldura.
Anonim132 zile în urmă
Sunt un pacient al doamnei Dr.Agata de câțiva ani,sunt și am fost mereu foarte mulțumit de calitatea serviciilor și profesionalismul acesteia,dar la ultimele intervenții am avut o experiență neplăcută cu asistenta acesteia(domnișoara bruneta,cu gene false și tatuaj pe mana dreapta)asistenta foarte curioasa de viață mea personală ,că bărbat,de statutul meu,de disponibilitatea mea, uneori fiind sufocat de apropierile acesteia,deși am incercat sa i explic că ar fi bine sa se limiteze.Ar fi păcat că o astfel de persoana sa vă strice imaginea cabinetului.
Zenaida Aniculaesei
Zenaida Aniculaesei2 ani în urmă
Merg de peste 10 ani la Charis, sunt cei mai buni,lucrări de durata, empatie fața de pacient, recomand cu drag Dna dr Ema ❤❤
Andrei Gazi
Andrei Gazi2 ani în urmă
Experienta foarte placuta la cabinetul Charis!
Intreg personalul foarte bine pregatit, de la intampinare am fost primit cu caldura intr-un cadru armonios!
Domnul doctor a lucrat cu foarte mare grija atentie si intr-o luna am reusit sa imi refac dintii ceea ce la alte cabinete ar fi durat ani intregi.
Multumesc si recomand!
Ina Minopol
Ina Minopol2 ani în urmă
Sunt pacienta acestui cabinet de peste 10 ani si ma bucur ca exista asemenea doctori care empatizeaza cu pacientii.
Serviciile sunt de calitate , ambientul este placut !
Multumesc in special dr Mihalache care mi-a tratat dintii si acum zambesc cu incredere !
Baesu andreea
Baesu andreea2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea. O echipă de profesioniști! Mi-au trebuit 30 de ani pentru a mă decide să îmi pun aparat dentar, iar cu ajutorul Domnului doctor Cernei Radu am obținut rezultatul mult dorit. Acum am curajul să zâmbesc! Vă mulțumesc! Mă înclin 💪😁
Mădălina Paliștan
Mădălina Paliștan2 ani în urmă
Echipa Charis este o echipa de profesioniști atenta la nevoile pacientului, care știu sa te faca sa uiți de “teama de stomatolog” și extrem de amabili. De 4 ani sunt pacienta lor și cu siguranța asa voi rămâne pentru mult timp de acum încolo.
Loredana Loghin
Loredana Loghin2 ani în urmă
Nu recomand absolut deloc această locație!
Deși am venit de mai multe ori la ora programată, am așteptat foarte foarte mult timp.
Cât timp am stat pe hol, o doamnă doctor mai în vârstă și plinuță (nu îi cunosc numele) a fost de-a dreptul nesimțită pe hol. Iar în ceea ce privește serviciile.. total neprofesioniste.
Eu, clar, nu voi mai merge vreodată!
Alin Călin
Alin Călin2 ani în urmă
Ocoliți acest cabinet medical!! Medici complet nepregătiți și fără răbdare cu pacienții. Mizează pe "prețuri mici", dar și serviciile sunt pe măsură.
Anda Poienu
Anda Poienu2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea acest cabinet!
Sunt foarte incantata ca datorita aceste echipe minunate am scapat de frica de dentist si multumesc pe aceasta cale.Servicii de nota 10!!!
Locații recomandate