/Iasi/Doctor

Roderma

Strada Arcu 10, Iași 700125, România

Roderma
Doctor
2.9
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H9C+CH Iași, România
+40 232 218 444
roderma.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Clara Ivanescu
Clara Ivanescu2 ani în urmă
Eu am avut doar experiente bune aici. De mult timp merg, ocazional, la tratament facial in clinica de pe Octav Botez, la Andrei, care este f profesionist. Ca doctori, am interactionat doar cu dr. Roxana Chirila, si a fost foarte okay.
Beatrice Moraru
Beatrice Moraru2 ani în urmă
Mulțumesc! Am avut o experiență plăcută la clinică. În ciuda faptul că am întârziat și eventual anulat programarea inițială pentru că uitasem niște acte, doamna de la recepție și implicit doamna doctor Chirilă Roxana au fost înțelegătoare și am reprogramat fără probleme.
Intervenția a fost rapidă și în ciuda fricii mele de durere care putea să întârzie procesul, doamna doctor a avut răbdare și a reușit să îmi îndepărteze gândurile că ar durea prin discuții pe diferite tematici [astfel am afla și când este ziua internațională a caracatițelor :) ].
O să revin când o să mai fie nevoie cu mare drag!
Gina Birzu
Gina Birzu2 ani în urmă
Cea mai proasta clinica de dermatologie care poate exista! Îți cer 150 lei pe consultație și nici măcar nu se uita la tine. Îți prescrie o rețetă care nu are nici o treabă cu realitatea, cu niste produse pe care le poți cumpăra la întâmplare .. am platit 350 lei pentru rețeta data de doamna doctor și pielea mea arata mai rău că niciodată ! Neglijenta !!!!
Emilia B
Emilia B2 ani în urmă
Scurta discuție în vederea unei programari m-a făcut să o anulez ulterior. Dna. care răspunde la telefon era f iritată și când am făcut programarea și când am revenit pt a o anula. A părut deranjată de întrebarea privind costurile unei analize, replicându-mi sec că voi primi informația de la dna doctor și tot dumneei îmi va spune unde să mai merg și ce să mai fac. Nu știu despre medici, dar această "primire" mă face să cred că atmosfera de acolo nu-i deloc plăcută.
Larisa Petrescu
Larisa Petrescu4 ani în urmă
O bătaie de joc mai mare ca aici n-am văzut nicăieri! Doamna ”profesor” Anca Zbranca e la nivel de moașă comunală, dar cu ifose până la ceruri. Te vede un minut-două și-ți spune cai verzi pe pereți, dându-ți o rețetă cu nimic. Vă sfătuiesc să ocoliți acest loc, e ca și cum ați merge la ghicitoare. Păcat că nu pot da zero stele.
Maria Corlade
Maria Corlade5 ani în urmă
Dr. Irina Mihaila, mi a scos o alunita mare de 8-10 mm in diametru, pe care o aveam sub san, de multi ani si nu aveam curaj sa fac asta. A examinat o, mi-a spus ca nu risc nimic si laboratorul a confirmat ulterior ca era ok.
Doamna doctor a fost foarte punctuala cu programarea facuta, iar incizia, dupa scoaterea firelor, arata foarte bine. Doar o liniuta rosie., care in scurta vreme nu se va mai vedea.
FOARTE PROFI! Recomand!!
Multumesc, d_na doctor!
Laura Catz
Laura Catz5 ani în urmă
Nu merita nici macar o stea, dar asta este minimul posibil. Lejer cea mai oribila experienta la o consultatie privata! Am fost criticata pentru chestii absurde fara legatura cu subiectul consultatiei. Doctorita a vorbit urat si se comporta ca si cum tot ce spun sunt minciuni si stie ea mai bine - din pacate nu era vorba de nimic medical ci doar remarci inutile. Nu pot sa cred cata lipsa de profesionalism!
Ionite Simeon
Ionite Simeon2 ani în urmă
Nu recomand, am dat banii pe consultatie si m a trimis in alt loc unde am platit din nou consultatie si tratament.
Indezirabil
Locații recomandate