/Ialomita/Doctor

Diabet - CMI Dr. Berbece Simona Cristina

Bloc U50, Strada Decebal 2, Slobozia 920013, România

Diabet - CMI Dr. Berbece Simona Cristina
Doctor
1.8
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
H986+F7 Slobozia, România
+40 726 714 716
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Vasilica Sandu
Vasilica Sandu2 ani în urmă
La clinica sunt multe persoane in varsta care nu stiu sa scrie recenzii, tocmai de aceea m-am hotarat sa scriu.
Doamna doctor Berbece Simona este o persoana dosebita si toate serviciile oferite de clinica de diabet sunt la cele mai inalte standarde ! Mi-a placut ca nu a trebuit sa merg in alta parte pentru investigatii suplimentare, mi s-a recoltat inclusiv sange la cele mai bune conditii !
Personalul este foarte amabil, iar doamna doctor asigura toate serviciile : tensiune, ekg, verificarea la picioare. Pune accent pe un stil de viata sanatos, nu indoapa pacientii cu pastile, cum fac altii. Cel mai important lucru : doamna doctor consulta toti pacientii ! Sunt medici de diabet in Ialomita pe care pacientii nu-i cunosc.
Recomand cu incredere.
Daniela Placinta
Daniela Placinta2 ani în urmă
Păcat de doctor,cu așa asistent sau ce este acel domn care răspunde la telefon pacienților,o să și practice dna dr meseria doar pe foaie. Vorbește urât pacienților, chiar și celor cu alte probleme de sănătate și îi repede ca și cum e stăpânul lor nu îndrumător sau ajutor pentru boala pe care o au.Urât ca în zilele noastre să mai avem așa cabinete medicale!
ANASTASIA Teodora
ANASTASIA Teodora5 ani în urmă
Mihaela Popa
Mihaela Popa2 ani în urmă
Am fost tratati cu lipsa de respect. Am avut o programare la doamna doctor la ora 9:30. Dansa a ajuns la 9:45 la cabinet si ne-a spus ca nu trateaza pacienti fumatori. Nu ni s-a comunicat la telefon, cand am facut programarea, ca este o preconditie ca pacientul sa nu fie fumator. Am pierdut timpul degeaba, iar cand am vrut sa cerem explicatii, ni s-a raspuns intr-un mod extrem de nepoliticos si urat. Doamna doctor si secretara care se ocupa de programari au o atitudine comunista si nepoliticoasa. Clientii sunt tratati cu lipsa de respect.
Marius Anghel
Marius Anghel2 ani în urmă
Am fost tratat in mod urat, atat la telefon cat si fata in fata. Repeziti, fara respect, si plini de ei. Mai lipsea doar sa ma injure.
Nu au dat o explicatie dupa ce au facut o greseala, ba chiar au dat vina pe mine! Apoi, fara sa ma lase sa scot doua vorbe, au plecat lasandu-ma pe hol ca un caine batut.
In plus, in perioada aceasta cu virusul Covid-19 care face ravagii, cel putin doua persoane din cabinetul medical nu aveau masti.
Locații recomandate