/Gorj/Doctor

PHOENIX-SPITAL PRIVAT

Municipiul, Strada Victoriei 142, Târgu Jiu, România

PHOENIX-SPITAL PRIVAT
Doctor
4.3
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
27J9+9P Târgu Jiu, România
+40 353 414 433
phoenix-hospital.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Georgiana Andrei
Georgiana Andrei2 ani în urmă
Am fost de curând sa imi recoltez in clinica dumneavoastră și am rămas plăcut impresionata , ținând cont de ce este in ziua de azi la noi in sistemul medical ! Am dat de o doamna foarte drăguța la recoltare , care mi-a detaliat foarte frumos și pe întelesul meu toate nelămuririle! Specific asta , deoarece am avut și alte experiențe urate la alte clinice, unde personalul face totul in graba și cu multă aroganta ! O sa revin cu siguranța in aceasta clinica . Multă sănătate tuturor , ca avem nevoie in timpurile in care trăim acum 🙏
Mirela dutescu
Mirela dutescu2 ani în urmă
Am avut surpriza să întâlnesc personal drăguț și amabil, preturi decente iar domnul doctor Cosmulescu, un profesionist! Mulțumesc
Marius Retezeanu
Marius Retezeanu2 ani în urmă
Excelent !!! Singurul loc unde iți interpretează doctorii analizele gratis. 👍
Raluca giurgiev
Raluca giurgiev2 ani în urmă
Calitatea serviciilor lasă mult de dorit.

Deși am spus in nenumărate rânduri ce analize ne-au fost recomandate și le-am și notat pentru domnișoarele "asistente" de la recepție, buletinul cu rezultate a fost incomplet.

Dacă aveți proasta inspirație să faceți aici analize, verificați bonul fiscal obligatoriu, altfel riscați sa mai pierdeți timp cu o noua recoltare, fiindcă recepția e cu capul in nori.

Comunicarea este sub standarde!!

Nici nu am intrat bine pe ușă și am fost întâmpinată cu un “Doamnaaa, stați doamnaaa nu intrați! Așteptați afara!” Fix ca pe tarla!
O doamna/dominsoară alerga de undeva din spate, către ușa de la intrare de parcă ar fi trecut pragul un infractor, nu un client plătitor.

Poate ar fi mai util un afiș, o sonerie, o recepție aflată undeva in apropierea intrării, ceva care să-ți dea de înțeles ca este necesar sa aștepți și sa completezi niște amărâte de chestionare. Centrul medical Pheonix prefera abordarea “alerga și strigă” :)
În decurs de zece minute au mai fost tratate EXACT LA FEL și alte persoane.

Da, este pandemie, trebuie sa fim precauți, dar asta nu este o scuză pentru un comportament grobian. Nu mă deranjează absolut deloc sa aștept, să urmez protocoalele, dar mă enervează lipsa de bun simt. În fine, am completat chestionarele COVID, am spus de doua ori ce analize doresc, ca deh, este greu cu notatul și atenția, mai ales când trei domnișoare stau cap în cap la recepție.

În timpul acesta își face apariția un reprezentant al firmei ce colectează deșeurile medicale. Domnul nu a așteptat afara și nici nu a completat chestionare fiind “de-al casei”. El nu poate transmite Covid? Cine aplica un dublu standard? Covid sau centrul medical Pheonix?

După recoltare plătesc și las o adresa de e-mail. O scriu pe un bilet în speranța că nu vor apărea neînțelegeri. Domnișoarele de la recepție (tot cap în cap) mă asigura că îmi vor trimite rezultatele. Nu menționează în cat timp. Informarea clientului nu este importantă.

Firește, a fost necesar sa sun pentru a afla în ce stadiu sunt rezultatele. La telefon mi s-a răspuns cu aceeași atitudine de mers la sapă. “Da’ stați duamnă! Când ați făcut recoltarea? Așteptați rezultatele pe e-mail? Da’ ați lăsat o adresă ? Că eu nu vad nimic aici.” Trageți și voi concluziile :)
Sunt destul de multe locuri in care poți face analize. Diferența o face personalul.

Per total a fost o experiență urată: nu a existat empatie, bun-simt, total neprofesioniști. Cu siguranță va fi ultima mea vizita. Nu recomand.
Mirela Birsescu
Mirela Birsescu2 ani în urmă
Dezamăgire totala .NU RECOMAND !!!
Diana Barbu
Diana Barbu4 ani în urmă
Asistenta cu suvite blonde de la cardiologie este foarte sictirita si deloc draguta. Plus ca programarile sunt decalate cu cel putin 40 de minute in conditiile in care am ajuns cu 15 minute mai devreme de ora programarii pentru a face un EKG inaintea consultatiei. Comunicarea destul de slaba din partea personalului.
Special Guest
Special Guest5 ani în urmă
Contract cu CAS GORJ / 2019

MEDICINĂ INTERNĂ
Narcis D.
Narcis D.2 ani în urmă
foarte multumit. doamnele de la recoltari sunt deosebite
Locații recomandate