/Galati/Doctor

Codreanu Corneliu

Bloc BR16B, sc. 5, Strada Roșiori nr. 4 bis, Galați 077120, România

Codreanu Corneliu
Doctor
4.5
118 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C2HW+7R Galați, România
+40 755 985 250
drcodreanuorl.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–12
Marți: 9–12
Mirecuri: 9–12
Joi: 9–12
Vineri: 9–12
Sâmbătă: 9–11
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian269 zile în urmă
Domnul doctor Cordeanu Mircea un medic deosebit , recomand!!
Alina Blanaru
Alina Blanaru2 ani în urmă
Nu recomand !am ajuns la urgenta cu fetiță datorita durerii de cap cu infectie in nas după două săptămâni de mers de doua ori pe săptămână la control la domul doctor ...specific că am platit fiecare control deși nu as putea dovedi acest lucru deoarece nu am primit un bon fiscal ...
Andreea Mihaela
Andreea Mihaela2 ani în urmă
Sunt pacienta domnului doctor Mircea Codreanu de cel puțin 4 ani și de fiecare data când am venit la dumnealui cu o problema, m-a ajutat fără sa stea pe gânduri, oferindu-mi cel mai bun tratament. Nu s-a grăbit pentru a pune rapid un diagnostic, ci și-a luat timpul necesar pentru a-și da seama ce tratament mi se potrivește, pentru ca nu tot timpul antibioticul e soluția.
Doamna asistenta este și dumneaei înclinată către a ajuta pacientul, fără a oferi explicații repezite.
Deși m-am mutat la București de aproape 2 ani, domnul doctor e singurul medic la care apelez cu încredere și pentru care revin în Galați pentru consult ORL.
Un personal și un cabinet de nota 10.
Le mulțumesc foarte mult!
Gabi Puiu
Gabi Puiu2 ani în urmă
Japca pe fata. Pt constatarea unei simple rinite ti se fac proceduri costisitoare de ordinul sutelor de lei, camera de luat vederi, timpanografie.....fara sa fii intrebat daca vrei sau daca ai vreo problema ,rana, neg....ti se fac aceste proceduri fara legatura cu problema care o ai. Japca de doctor meschin.Foarte scump. Reteta care ti se da este cu indrumare la o anumita farmacie. Nerecomandat.
Geo Batmandru
Geo Batmandru2 ani în urmă
Mulțumesc pentru profesionalism,pentru răbdare,pentru amabilitate,pentru că nu simt niciodată panica atunci când pășesc în cabinetul dumneavoastră...mereu aceeași amabilitate..mereu aceeași oameni care te tratează cu suflet..vă mulțumesc și în numele copilului meu care de fiecare dată când iese din cabinet va lauda și revine fara teama la dumneavoastră!o echipa profesionista cu oameni minunați..
Roxanne Roxy
Roxanne Roxy2 ani în urmă
Sunt foarte dezamagită,am făcut programare la ora 14.00 pentru copilul meu dar la aceeași ora erau programate alte 7persoane.Am așteptat pe hol ca să fim chemați dar d-na asistentă a spus că domnul dr.are o intervenție care necesită mai mult timp.Mai gândiți când faceți programări.Nu puteam să aștept atâtea ore cu copilul pe hol,și copilul meu are drepturi,doar plăteam consultația și tratamentul,nu era o problemă de bani.Oricum numai am încredere în acest doctor!Foarte urât din partea dumneavoastră!
Alex Grigoras
Alex Grigoras2 ani în urmă
Îl recomand cu toată încrederea pe domnul dr. Codreanu Corneliu
Este singurul dintre mulți specialiști la care am apelat cu o problema la nivelul urechilor și la nivelul gatului și singurul care m-a diagnosticat corect și care mi-a dat un tratament care și a făcut efectul !!Pe lângă faptul ca e un specialist desăvârșit, este și un comunicator foarte bun! De asemenea a contat și atitudinea și profesionalismul de care a dat dovada doamna asistenta a domnului doctor, Mirela, care a făcut ca totul sa fie perfect! Va mulțumesc 🙏🙏
Angela
Angela2 ani în urmă
Am fost aici la recomandarea matusii mele si am fost putin dezamagita pentru faptul ca a trebuit sa astept foarte mult la rand iar clinica accepta doar bani cash si nu pe card, trebuind ulterior sa ies sa scot banuti. Insa nu pot sa ma plang deoarece consultatia a decurs impecabil iar domnul doctor este cu adevarat un profesionist. Cu 5 zile in urma fusesem la un medic din Bucuresti, nemaisuportand durerea de urechi iar in aceste 5 zile se tot agrava, asta pana am ajuns la domnul doctor iar deja din a doua zi m-am simtit considerabil mai bine cu tratamentul prescris de acesta. Cu siguranta voi recomanda acest medic mai departe. O persoana foarte empatica și blanda.:)
Maria Filip
Maria Filip2 ani în urmă
Am fost ieri prima data la dnul doctor și mi s-a părut un f bun profesionist, o comunicare f bună cu pacientul, mi-a lăsat nr de telefon, spunându-mi sa - l sun după 2 zile de tratament, sa-i spun cum ma simt. Sincer mai rar aceasta atitudine... Sper sa fie totul bine!! Va mulțumesc 💕
Locații recomandate