/Galati/Doctor

C.M.I. DR. BUCATANSCHI MIHAELA

Bloc PS13B, Bd. Brailei, Galați 800343, România

C.M.I. DR. BUCATANSCHI MIHAELA
Doctor
2.8
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2GG+WF Galați, România
+40 236 460 003
ginecolog-galati.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 15–18
Marți: 15–18
Mirecuri: 15–18
Joi: 15–18
Vineri: 15–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adela Pavel
Adela Pavel2 ani în urmă
Am fost foarte multumita. Profesionalism, seriozitate!
Elena Ivașcu
Elena Ivașcu4 ani în urmă
Nu contest pregătirea și cunoștințele doamnei doctor, însă la capitolul profesionalism am fost profund dezamagitata. Atitudinea dansei e nepotrivită. Nu te lasa sa vorbesti, Iar cand reusesti sa o faci te intrerupe sau grabeste. Ca sa nu mai spun ca nici nu am apucat sa ies pe usa si deja eram subiect de discuție cu o altă doamna si asistenta. De la un medic ginecolog astept mai multa discretie. Inadmisibil!
Lore Loredana
Lore Loredana4 ani în urmă
Precizez ca aceasta doamna doctor , daca o pot numi doctor , este sub orice critica !
Nu te lasa sa vorbesti , nu iti explica termenii medicali, atat ea cat si doamna asistenta .
Te trateaza cu cel mai mare narcisim, chiar si cand e o vorba de o sarcina , nu pune pret pe viata copilului, pune pret pe bani atat!!!
Fara cuvinte despre aceste doamne !!
Nuuu recomand acest cabinet !!!!
Doina Neagu
Doina Neagu5 ani în urmă
O femeie necivilizata, nepregatita profesional, inculta, care urmareste doar sa-ti ia banii si sa iesi cat mai repede din cabinetul ei.
Aceasta " doamna" tipa la tine necontrolat, nu asculta nimic din ce vrei sa-i spui, ba mai mult tipa si pe hol informatii despre tine... Doar in cazul in care doriti sa fiti umilite in cel mai urat mod posibil mergeti la aceasta fiinta.
N-as recomada nimanui acest asa zis "doctor",
Arabella-grace brown
Arabella-grace brown5 ani în urmă
a fost foarte nepoliticoasa, mi-a zis ca n-avea nimic, desi aveam si a refuzat sa-mi dea un plan b pentru anticonceptionale. mi-a bagat pe gat o singura marca, si cand am intrebat-o ce fac daca imi dau efecte secundare s-a facut ca ploua.
Cristina Stan
Cristina Stan5 ani în urmă
Va recomand sa va duceti doar in cazul in care vreti sa fiti neascultate, nerespectate, injosite, sa pierdeti timp si cateva milioane. Nu-i pasa sa va rezolve problema ci doar sa fie sigura ca ati suferit narcisismul ei pe banii dumneavoastra.
Pam Pam
Pam Pam5 ani în urmă
Nu o recomand!!!...Cea mai superficiala doctorita!!!...cere o gramada de bani pe o consultatie care dureaza cateva minute...nu stie sa se comporte cu pacientii!!!...se razbuna pe paciente pt frustrarile ei...nu are rabdare, nu te asculta si nici nu te lasa sa vorbesti...si-a gresit meseria!!!
Alina Simona Rugina
Alina Simona Rugina2 ani în urmă
Cea mai aroganta si nepoliticoasa doctorita la care am fost! Cea mai proasta experienta. Nu te lasa sa vorbesti, sa iti spui problema, vorbeste peste tine, te ia la misto, nu te respecta ca pacienta si pe langa tot acest comportament complet neadecvat, omite si informatii despre diagnosticul tau, sau spune simplu “nu te afecteaza cu nimic”, nefiind adevarat! Clar nu o recomand sub nicio forma!!!!
Locații recomandate