/Galati/Doctor

Hiperdia Galati

Strada General Alexandru Cernat 61, Galați 800105, România

Hiperdia Galati
Doctor
2.9
203 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C2HR+Q7 Galați, România
+40 236 325 507
affidea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ivancea Claudia44 zile în urmă
Sunt complet dezamăgită de Dr Lutenco orl,care ne plimba când aici când la o alta clinică cu o fetiță de nici 3 ani..este complet neserioasa și neprofesionista,anulează programările în ultimul moment și dacă cumva nu are ziua plină si nu poți sa te adaptezi la programul ei îți anulează din nou programarea...domnilorergem la doctor ca avem probleme..nu sa facem comoditățile doctorului pe bani privați!
Dacik wolf
Dacik wolf2 ani în urmă
Un telefon la care nu răspunde nimeni niciodată!!!
" Momentan toți consultanții nostri sunt ocupați..."
Chiar asa?? Am 63 de apeluri la ore diferite , trei zile la rând!!! Este inadmisibil!!!
Am facut o programare online care nu mi s-a luat în considerație pe motiv ca nu a fost confirmata de către "un consultant"
Aveam doar confirmare prin mesaj text primit pe numărul de telefon. Cine sa confirme daca voi nu răspundeți niciodată?! Acum ma chinui sa fac programare telefonica cu șanse minime de reușită!
Rușine sa va fie!!!
Păcat de unii medici care activează în cadrul clinicii. Personalul de la recepție...o steluța cu " felicitări"
Luchian Valeriu
Luchian Valeriu2 ani în urmă
Am platit ieri, 5.10.2021, o consultatie la ORL. Medicul a fost amabil si mi-a spus din primele secunde ca afectiunea mea apartine gastroenterologiei. Problema este ca in ultimul an am mai fost la 1 orl-ist si 2 gastroenterologi, fiecare declinandu-si competentele si trimitandu-ma la specialitatea celuilalt. Am platit deci o multime de consultatii fara sa rezolv nimic. Ma intreb (retoric) cine plateste acest ping-pong medical si, mai important, cat va mai dura. In concluzie, am platit si ieri 150 lei fara sa beneficiez de nici un serviciu medical, nu am foat consultat, nici macar atins, si am plecat dupa maxim 5 minute la fel de nelamurit cum am venit. Cand si cum o sa ies din acest cerc vicios?
Cristina Slabu
Cristina Slabu2 ani în urmă
Deci sunteți de râsul plânsului....fac programare la ginecolog, întreb preț...180 Eco endovaginal și întreb și prețul unui papanicolau ..mi se spune 50 clasic sau 90 în mediu lichid..ok,zic hotărăsc la fata locului care va fi. ajung la programare...de la 180 eco endo a ajuns la 200...vreau nu vreau trb si consult(ca doar asa merge) încă 200...și papanicolau 180 lei...total 580 lei... poi e normal asa ?!! Întreb dc ,cum și în ce fel și mi se zice ca în centrala când am sunat ptr programare probabil mi a rasp cnv care n avea habar și ca nu e vina lor... repede s au spălat pe mâini. Nu va recomand în viața și nici nu voi mai călca acolo vreodată...penibili și hoți la drumul mare. Rușine!!!!
Frunza Stefan
Frunza Stefan2 ani în urmă
Ar fi bine sa se tina cont de programarea facuta si nu dupa ordinea in care vin pacientii. Medicul sau asistentul/a ar trebuii sa strige programarile, astfel sa se evite certurile intre pacienti. E tare neplacut sa vii la ora la care esti programat si sa constati ca sunt persoane care au programare dupa tine, dar au ajuns inaintea ta, si care au pretentia sa intre primii doar din motivul ca au ajuns inaintea ta. Daca este asa, nu vad rostul programarilor. Pacat ca stelele sunt date pentru comportamentul personalului si nu pentru eficienta medicilor. Dau 5 stele doar medicului care m-a consultat.
Andreea Babeanu
Andreea Babeanu2 ani în urmă
Vad foarte multe recenzii de 1 stea si un raspuns copy-paste al managementului (pentru detalii, va rugam sa ne contacti telefonic sau pe email) care ma face sa ma intreb de ce mai cereti feedback daca nu luati nicio masura pentru imbunatatirea calității serviciilor oferite.
Contribui si eu cu o recenzie deloc imbucuratoare pentru niciuna din parti. Un consult facut de mama mea la inceput de februarie 2022 care de fapt nu a fost consult la Ion Cornea (imi pare rau, nu il pot numi dr pt ca e doar un bisnitar). Oameni buni, voi stiti ce inseamna consult? Stiti care sunt etapele lui? Vi le spun eu: anamneza, inspectia, ascultatia, palpatia, percutia. Sa zicem ca 1-2 operatiuni de acolo nu sunt necesare in cazul unui consult ortopedic, dar lipsa tuturor este bataie de joc fata de profesie in primul rand si fata de pacient in al doilea. Toata conversatia (nu o putem numi consult) a durat 6 minute, dl Cornea uitandu-se pe radiografia cu care pacienta a venit si recomandând ceva medicamente, printre care o injectie-minune care in mod normal, in farmacii costa aproximativ 700-800lei, dar el are o cunostinta care o poate procura la pretul de 600lei. Cand a fost rugat totusi sa faca o reteta pentru injectia respectiva a refuzat categoric. Dubios, nu? De aici mi-am si permis apelativul de mai sus. Toate aceste 6 minute de palavrageala au costat 180lei. Felicitari pentru afacerea profitabila (momentan) pe care o aveti, dar care, in ritmul acesta, vă va duce la faliment. Dezamagitor. O stea e mult pentru ce servicii oferiti.
Mădălina Jiglău
Mădălina Jiglău2 ani în urmă
Medicii sunt foarte neseriosi, domnul doctor mi a anulat programarea de 3 ori, anuntant cu cateva ore inainte ca nu poate ajunge, in conditiile in care pacientul a facut atatc cerebral si de 3 luni nu mai are medicamente
Ion Sulcina
Ion Sulcina2 ani în urmă
Am avut programare cu soția la ora 14:00, noi am venit la ora 13:45.
Am fost văzuți abia la ora 15:00 !!
Nu ne a anunțat nimeni de întârziere și au fost și nesimțiți când le am cerut explicați !!
Angajatele au un aer de superioritate și pur și simplu se simt deranjate când se cer informații sau se pun întrebări !!
Pur su simplu ne au spus : - ASTA ESTE, AȘTEPTAȚI !!
Prea multă propagandă și reclamă pentru servicii inferioare !!
SCUMPI, NESIMȚIȚI, NE-EDUCAȚI, NEPROFESIONIȘTI !!
NU RECOMAND !!!
Daniela Constantin
Daniela Constantin2 ani în urmă
Am fost tratată foarte urât de fetele care sunt la ușa de la intrare, în special de cea cu ochelari. Voi căuta în altă parte unde știu să se comporte cu pacienții. Nu recomand Hiperdia
Locații recomandate