/Galati/Doctor

CMI DR. MESEȘAN MIHAELA

Strada Domnească 69, Galați, România

CMI DR. MESEȘAN MIHAELA
Doctor
3.4
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
C3R4+X3 Galați, România
+40 236 413 987
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–17
Marți: 11–17
Mirecuri: 11–17
Joi: 9–15
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Madalina Madalina
Madalina Madalina3 ani în urmă
Ionut Lazarescu
Ionut Lazarescu4 ani în urmă
Un medic la care profesionalismul, eficienta si bunul simt sunt istorie, daca au existat vreodata.
1. Nu face programari eficiente, cheama pe toata lumea deodata la o ora evaziva, in cazul nostru " dupa 1 jumate", in conditiile in care spatiul mic din sala de asteptare nu permite astfel de erori.
2. Pacientii sunt invitati la doamna doctor in functie de preferintele acesteia, nicidecum in ordinea in care au ajuns si s-au instalat la coada.
3. Asistenta emana frustrari in mod continuu legate de pacienti care suna insistent la telefonul de serviciu, sau de pacienti care " mananca domne' ceapa inainte sa vina la doctor". Telefonul doamnei asistente suna non-stop, nu are timp sa raspunda, eventual sa se iveasca vreo fereastra intre 2 barfe.
4. In cazul mamei, care a solicitat o copie dupa fisa ei medicala, i s-a spus sa revina cu un telefon peste 2 zile. Doamna doctor nu are copiator, dar face tot posibilul sa rezolve sa faca aceasta copie in termen de 2 zile. 2 zile pentru o copie, oameni buni... in 2020, in conditiile in care visam la servicii ca in occident, nivel de trai bun, etc.
Iar intr-o confruntare bazata pe argumente, in care ii ceream explicatii pentru toate neregulile constatate intr-o ora petrecuta acolo, stimabila nu a fost in stare decat sa contraargumenteze sfidator " bai tu stii ca eu am facut facultatea de medicina?". Atunci am realizat ca imi pierd timpul. Doamna a terminat medicina, in consecinta poate sa faca ce abuzuri vrea, sa se poarte cum vrea si sa ofere servicii de toata jena. Inclusiv sa tina un pacient 2 zile pentru o copie. Asta a invatat doamna in facultatea cu care se mandreste.
Penibil!
Ioana Cîrneala
Ioana Cîrneala2 ani în urmă
Aly Dragus
Aly Dragus2 ani în urmă
Gheorghiu george
Gheorghiu george2 ani în urmă
Locații recomandate