/Galati/Doctor

Dr Francu Irina

Strada Albatrosului, Galați, România

Dr Francu Irina
Doctor
2.1
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
C3M4+CG Galați, România
+40 236 327 529
ecografie-galati.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Luminita Hanches
Luminita Hanches2 ani în urmă
Nu contest actul medical dar nu
inteleg 2 aspecte:
1) de ce prețul investigației nu este fix ci este într-un interval (ex. între 100 și 150)funcție de ce: de cum esti îmbrăcat, de cât de bogat esti???
2) cum e posibil ca în anul 2022 să scrii de mâna pe o foaie A4 concluziile investigației ...nu exista un calculator, laptop și o imprimantă????
Aceste aspecte mi-au lăsat un gust amar...nu o să mai vin la acest cabinet și nici nu voi îndruma pe cineva să o facă.
Andreea Dutzy
Andreea Dutzy4 ani în urmă
Nu recomand. Si la piata cand te duci ti se vorbeste respectuos, sau cel putin nu se tipa la tine, asa cum a facut asistenta de aici. Nu am mai intalnit sa reusesti sa faci o programare abia dupa o luna si jumatate pentru ca nu.ti raspunde nimeni la telefon. Femeia asta si.a gresit vocatia ca la cum vorbeste zici ca i la usa cortului. Daca nu te fugareste asistenta poate ai noroc sa.ti rezolvi problema🙄
Gabriela Paraschiv
Gabriela Paraschiv4 ani în urmă
Doamna asistentă care face programări este total neprofesionista , asta drăguț fie spus.Mai întâi răspunde greu la telefon, vorbeste repezit şi nerespectuos, ca şi cum i-ai cere ceva de pomană, apoi te pune să suni încă o dată în ziua programării, într-un interval orar fix, ca să mai spui o dată că te duci .Si dacă ai uitat să suni ,(să-i spui că te vei duce),sună dânsa şi te ceartă şi-ți vorbeşte uŕât, pe mine m-a îngânat şi dacă i-am spus că nu aşa se vorbeşte, mi-a spus repezit să nu mai vin,(că nu mă mai primeşte dânsa) chiar daca eu confirmasem ca aveam de gând să vin la ora când mă programase.
Personal nu am mai întâlnit asemenea comportament , mai ales din partea unui cadru medical unde te duci cu bani.Această doamnă nu face cinste medicului pe care-l reprezintă şi cu siguranță acesta are numai de pierdut cu aşa pesoană lipsită de caracter .👎
Alexandra Miron
Alexandra Miron2 ani în urmă
Femeia asta frangu irina chiar a terminat o facultate de medicina? Mi-e greu sa cred. Pe langa faptul ca nu o duce capul la un diagnostic banal (chist ovarian) mai si se comporta ca la usa cortului cu pacientii. Am plecat fara sa platesc, nu merita nici macar un leu. O proasta cu acte in regula !!!
Crina R
Crina R2 ani în urmă
Am facut imensa greseala sa merg la ea la consultatie fara sa citesc reviewurile de pe internet.. deci tuta asta e sub orice critica, vorbeste cu un ton superior cu tine si nici diagnosticul nu a fost cel corect. De departe cel mai idiot doctor la care am fost in viata mea.
Penu Ionela
Penu Ionela2 ani în urmă
Edi Mil
Edi Mil2 ani în urmă
Locații recomandate