/Dolj/Doctor

UROCLINIC

Strada Maria Tănase Nr. 27, Craiova 200215, România

UROCLINIC
Doctor
4
60 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QGH+F8 Craiova, România
+40 770 348 998
uroclinic-craiova.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–20
Marți: 13–20
Mirecuri: 13–20
Joi: 13–20
Vineri: 13–20
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Mihai
Mihai Mihai2 ani în urmă
Am fost pacient de doua ori, la doctori diferiti.
Concluzie: Tratat cu superficialitate, primeaza banul, sanatatea pacientului este pe locul 2! Evitati aceasta clinica de 2 lei!
Marian Catanescu
Marian Catanescu2 ani în urmă
Fugiți! Niște jepcari, nu i interesează decât sa încaseze. Nici nu intrii bine și îți cer sa achiți, înainte sa intri în cabinet, dacă revii cu analizele, pe care te trimit sa le faci îți cer 60 ron, după ce îți ia 250 ron consultația și ecograf. Doua vizite la ei nu au însumat 10 min. la un ,,doctor,, super grețos...
Carmen Buzatu
Carmen Buzatu2 ani în urmă
Recomand cu incredere , doctorii minunati , personal foarte dragut. Merg din 2018 pentru schimb de nefrostoma si sonda jj (din 4 in 4 luni )la domnul dr Drocas , un dr cu multa rabdare si mult profesionalism, respect!
Dragos xp
Dragos xp2 ani în urmă
Am platit pentru o consultatie 250 ron in urma careia mi s-au dat niste analize pentru o diagnosticare sigura.Am revenit la o saptamana cu analizele,pentru a mi se elibera o reteta,pentru a-mi scrie reteta mi sa solicitat sa platesc iar 60 ron si cand o sa mai vin la control dupa ce fac tratamentul iar 60 ronPai bine ba jebcarilor,de pretul consultatiei nu zic nimic ,dar ca sa ceri 60 de lei sa scrii o reteta sau ca sa citesti niste analize,asta e jabca. Nu am sa mai revin.
NICI NU VA SALUT,ca mi-e frica ca iar imi cereti 60 de ron JEBCARILOR🤬🤬🤬.
consultatia a fost la dr Drocas. Nu recomand
Ionut Garamia
Ionut Garamia2 ani în urmă
As vrea sa ii mulțumesc lui Dumnezeu pentru rugăciunea ascultata in intervenția chirurgicală care s-a desfășurat cu succes și Domnului Chirurg Dr. Cristian Nedelcuță de la clinica Euroclinic din Craiova pentru răbdarea, respectul și profesionalismul de care a dat dovada ! Fie ca Bunul Dumnezeu sa-l binecuvânteze pe el și toată familia! De asemenea mulțumesc pe aceasta cale tot personalului pentru răbdarea și îngrijirea care mi-a fost acordată ! Recomand cu încredere aceasta clinica de Urologie!
Claudiu Cornel
Claudiu Cornel2 ani în urmă
Lipsă totală de profesionalism și empatie. Nu recomand nimănui. Total nepregătiți din punctul meu de vedere. Îi interesează strict banii pacientului. Păcat de doctorii buni care nu au loc de astfel de oameni. (Dr Drogas ). De evitat.
Stan gabriel
Stan gabriel2 ani în urmă
Am avut o interventie acum cateva zile. Mentionez ca sunt un pacient cu o foarte mare frica de ace si durere. Domnul doctor Drocas impreuna cu echipa de acolo au reusit sa ma faca sa am incredere si sa inteleg ce se intampla cu mine. Preturile sunt justicate si recomand cu incredere . O echipa de un profesionalism si standarde europene.
Sandu Alexandru
Sandu Alexandru2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de serviciile oferite de Clinica privată de urologie,UROCLINIC din Craiova jud. Dolj. O clinică de 5 stele,care acoperă toate necesitățile și cerințele medicale prin dotare,organizare și personal amabil tot timpul la dispoziția ta. Țin să mulțumesc în special DL.DR.NEDELCUȚĂ CRISTIAN,un om deosebit din toate punctele de vedere,pentru efectuarea operației de adenom de proastă în urma căreia mă simt foarte bine și a faptului că,a ținut legătura cu mine după externare privind evoluția vindecării. Sănătatea costă peste tot în lume, de aceea eu vă recomand cu încredere să mergeți la UROCLINIC, unde totul este OK! Vă mulțumesc din suflet domnule doctor NEDELCUȚĂ CRISTIAN! - Gheorghe Alexandru - Slatina jud. Olt.
Locații recomandate