/Dolj/Doctor

Clinica GinEcho

Bulevardul 1 Mai 29, Craiova 200333, România

Clinica GinEcho
Doctor
4.1
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q5V+95 Craiova, România
+40 771 201 201
ginecho.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stan Nicoleta1 an în urmă
Lavinia Popescu
Lavinia Popescu2 ani în urmă
O clinică de excelență! Toată lumea este foarte drăguță și atentă cu tine. Fetele de la recepție foarte drăguțe, atente cu pacienții și care respectă normale în vigoare! Medicii sunt foarte bine pregătiți și sunt niște adevărați profesioniști!Dl Doctor Iliescu este un profesionist,a cautat solutii pentru problema mea si interventia pe care am avut-o in clinica a descurs foarte bine. M-am simtit in siguranta si totul a decurs bine.Am fost incurajata de personal si astfel am trecut mai usor peste emotiile operatiei. Recomand clinica Ginecho si medicii de aici pentru professionalism si pentru modul in care trateaza fiecare pacienta.Este adevarat ca sunt intarzieri,dar ar trebui sa fim mai intelegatoare pentru ca implicare din partea medicilor exista, sunt multe situatii imprevivizibile.Recomand GINECHO
Andra Stanica
Andra Stanica2 ani în urmă
Dincolo de pregătirea profesională de excepție, domnul Doctor Dominic Iliescu este un medic deosebit, de o calitate umană extraordinară. Un profesionist, am incercat sa raman insarcinata 2 ani la mai multi medici din Craiova si nimeni nu a gasit o solutie, dar Domnul Doctor a ascultat istoricul meu si mi-a facut un plan concret si a cautat solutiile necesare de la o monitorizare la alta pana am ramas insarcinata. Am avut 2 sarcini urmarite de domnul Doctor , am apreciat mereu faptul ca transmite incredere si este un profesionist , orice problema ai avea este discutata. Este adevarat ca au fost momente in care am asteptat mai mult, dar cred ca ar trebui sa fim mai intelegatoare unele cu altele, din experienta celor 2 sarcini pot sa spun ca la a doua totul a decurs normal insa la prima am intampinat mici probleme si a trebuit sa vin mai des pt ca nu a stat de fiecare data bebelusa, de aceea se intampla sa se prelungeasca programul, numai eu am intrat de 3 ori intr-o zi, si sunt sigura ca nu am fost singura. Este adevarat ca au fost si situatii cand totul a decurs foarte rapid si apreciez aceasta Clinica pentru ca nu am fost chema cum am auzit la alte prietene de n ori la consultatii decat cand a fost strict necesar. La a doua sarcina am fost decat la monitorizarile principale si la o luna diferenta si o luna jumate. Este foarte important sa aveti incredere in medicul pe care il alegeti! Recomand din toată inima Clinica Ginecho!
Paun Marian
Paun Marian2 ani în urmă
Profesionalism 0 (zero).
Te consulta, îți iau banii și atât.
Nu își asumă ceea ce constata .
In cazul meu au pus 3 diagnostice posibile soției.
Soția a fost trimisă acasă să aștepte 48 de ore rezultatul unor analize pe care trebuia să le facem la o alta clinica particulara.
După 24 de ore a fost operată la urgenta viața fiindui pusă în pericol.
Cum sa lasi oamenii să plece acasă când ar trebui sa le recomanzi internarea de urgență ?!
Va plac banii foarte mult domnilor doctori !
Dar nu uitați că atunci când îi luați trebuie sa și livrați in schimbul lor.
Rusine !
Ar trebui să fiți sancționați pentru astfel de comportament !
Ciobanu Alina
Ciobanu Alina2 ani în urmă
Mă declar absolut mulțumită de serviciile medicale din clinică! Domnul doctor, Dominic Iliescu este un profesionist, la fel și colegii dânsului, Nagy, Pătru, Zorilă...
Recomand cu mare încredere!! Oameni cu suflet mare!
Fetele de la recepție cât și asistentele medicilor sunt pur și simplu niște drăguțe!
Profesionalism, empatie, curățenie, seriozitate, calmitate - sunt doar câteva cuvinte potrivite vizitelor mele de-a lungul timpului!
Revin de fiecare dată cu mare drag pentru controalele de rutină! Am născut cu dl doctor Dominic Iliescu, medicul meu ginecolog, în august 2020, îl recomand cu căldură!!
Personalul clinicii este absolut minunat! 10+++
Plesea Camelia
Plesea Camelia2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea,domnul.doctor Iliescu Dominic,absolut orice nelamurire legata de sarcina mi a raspuns de fiecare data intr un timp.foarte scurt ,avand o experinta neplacuta in trecut la un alt medic am apelat cu toata increderea la dimnealui cunoscandu-l inca de acum 10 ani cand am adus pe.lume cu ajutorul.dumnealui un copil sanatos! Multumesc si felicitari pentru ceea ce faceti dumneavoastra si intreaga echipe!Succes in continuare!
Mihaela Faciu
Mihaela Faciu2 ani în urmă
Apreciez foarte mult echipa de la Clinica Ginecho. Când spun Ginecho, mă gândesc la locul în care m-am simțit în siguranță atunci când am mers să fac analizele din timpul sarcinii, analize care mi-au fost de un real folos. Amniocenteza a fost, pentru mine, analiza de care mi-a fost frică cel mai mult, dar cu ajutorul domnului doctor DOMINIC ILIESCU și al domnișoarei doctor IOANA CAMEN, am reușit să trec cu bine de acest episod dificil din viața mea. Domnișoara doctor IOANA CAMEN, care mi-a monitorizat sarcina, m-a susținut enorm pe parcursul acestei noi experiențe. M-a încurajat încă de la început. Nu am crezut niciodată că voi putea depăși teama de cezariană, dar dumneaei întotdeauna mi-a spus că va fi bine și am reușit să am rezultatul mult așteptat: o fetiță sănătoasă, care-mi umple sufletul de bucurie. Așadar, le recomand Ginecho tuturor viitoarelor mămici.
Ana-Maria Barbu
Ana-Maria Barbu2 ani în urmă
Doctori foarte amabili, tineri, cu un grad de profesionalism foarte, foarte mare, primitori. Clinca arata impresionat, cu aparatură profesională. Cand intri prima oara in clinca nu ai impresia ca vii la doctor la cum arata.
Pentru fetele de la recepție numai cuvinte de lauda.
Noi pacientele, va mulțumim!
Elena barbu
Elena barbu2 ani în urmă
Echipa profesionista, clinica curata si moderna. Se acorda atentie pacientilor de catre tot personalul incepand cu receptie, asistente si pana la doctori.
Locații recomandate