/Dolj/Doctor

Ambulanta privata Medi Mobil

Bulevardul Nicolae Romanescu 39, Craiova 080080, România

Ambulanta privata Medi Mobil
Doctor
5
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7RW2+9C Craiova, România
+40 730 780 402
ambulanta-privata-medi-mobil.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Claudiu Dragota
Claudiu Dragota2 ani în urmă
Servicii prompte si de calitate. Multumesc echipajului DJ62AMB pentru tot ajutorul acordat. Recomand acest serviciu de ambulanta.
BBQ & GRILL PIPERA
BBQ & GRILL PIPERA2 ani în urmă
Multumim!!!! In urma unui accident, pe care l-am suferit in Grecia si in urma caruia sotia mea a suferit o fractura de vertebra, dupa mai bine de o saptamana internata in spital si tinuta sub sedative, am primit acceptul lor pentru transfer in Romania. Acum am ineceput sa caut o ambulanta privata pe care sa ne bazam. Am sunat la mai mult de 6 firme. Preturile au fost foarte diferite, unele afisau 1 euro/km, dar daca faceai socoteala..... MediMobil Craiova mi-au facut o oferta corecta, au spus ca vor porni imediat la drum, ceea ce s-a si intamplat, au ajuns exact cand am estimat. La preluarea pacientei au dat dovada de maxim profesionalism, chiar s-au adunat toti cei de pe etaj ca sa vada ce echipament au adus romanii. Pana s-a miscat medicul grec, pana au aparut si asistentele si infirmierele, deja pacienta avea branula montata din nou, transferata pe salteaua vacum speciala pentru traume ale coloanei vertebrale, ( grecii isi dadeau coate, pipaiau salteaua, o studiau curiosi). Oricum transferul a fost lung, s-a mers usor si s-a ales un traseu cu sosele mai line, dar la Spitalul Municipal deja totul era impecabil, pacienta superfericita! Multumim pentru tot !!! Pururi recunoscatori!
Adriana Țonea
Adriana Țonea2 ani în urmă
Ma bucur foarte mult ca exista un astfel de serviciu în Craiova.
- jos pălăria pentru toți angajații acestei firme,prezenta impecabila.
-ambulanțele dotare, ireproșabila partea de monitorizare și imobilizare pacient.
Emilian Țonea
Emilian Țonea2 ani în urmă
Am căutat destul de mult o firma de ambulanță privata pentru un transport internațional și din fericire am găsit aceasta firma cu oameni onesti ,buni, și foarte profesioniști. De la medicul care ne-a însoțit la asistent și sofer ,totul ireproșabil.
Madalin Mazilu
Madalin Mazilu2 ani în urmă
Multumesc frumos echipajului. Niste oameni foarte amabili si draguti, au dat dovada de un profesionalism iesit din comu. Felicitari si multumesc pt tot ceea ce ati facut.
Adriana Cotora
Adriana Cotora2 ani în urmă
Poate un pic mai scumpi decât celelalte firme dar se merita,condiții bune. Felicitări celor ce conduc acesta firma.Fara nici un fel de compliment oamenii sunt profesioniști.
Livia FETEA
Livia FETEA2 ani în urmă
Personal calificat, servicii de calitate. Recomand cu cea mai mare placere dupa experienta placuta pe care am avut-o cu membrii echipei.
Lelia Anghel
Lelia Anghel2 ani în urmă
Va multumim foarte mult pentru profesionalismul de care ati dat dovada, pentru sfaturile si indrumarile pe care l-am primit.
Recomand cu toata increderea aceasta echipa minunata.
Locații recomandate