/Covasna/Doctor

Pro-Vitam SRL, Centru de Diagnostic și Tratament

Strada Muncitorilor 16, Sfântu Gheorghe 520032, România

Pro-Vitam SRL, Centru de Diagnostic și Tratament
Doctor
3.5
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VQ4Q+9G Sfântu Gheorghe, România
+40 267 312 919
provitam.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Furtuna
Adrian Furtuna2 ani în urmă
Nu respecta programarile. Asistentele vorbesc urat clientilor.
Am sesizat aceste aspecte sefului de laborator degeaba.
Florenta danila
Florenta danila2 ani în urmă
Am venit din Brasov sa fac testul de anticorpi Covid. O echipa foarte amabila. Mai mult, seful de laborator a avut rabdare sa imi explice ce inseamna valorile de anticorpi, lucru foarte important pentru mine si care stiu ca nu se intampla in alte clinici.
Janos Incze
Janos Incze2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de serviciile primite. Am făcut test rapid pentru Covid 19 și am primit rezulta în 20 de miute ☺️recomand din tuturor ! Clinică spațioasă, curată, cu personal foarte drăguți 🙏
Cristina Tanko
Cristina Tanko2 ani în urmă
Dezamagire totala, nu se respecta programarile. Aveam alte asteptari, avand in vedere ca este o clinica privata.
Tiberiu Boja
Tiberiu Boja2 ani în urmă
Din punct de vedere cînd se merge la fișier pentru plata ,sunt foarte amabili dar sunt sub orice critica la trimiterea în baza de date a Coronaforms a rezultatelor,nu puteam să-mi descarc certificatul verde întrucât au uitat sa trimită rezultatele am mers la ei după 28 de zile si nu eram înregistrat în baza de date Corona Forms.
Emil Cseh
Emil Cseh2 ani în urmă
Foarte prietenosi, serviabili, profesionisti. Dotarile tehnice de ultima generatie fac posibile investigatii ecografice foarte detaliate.
Claudiu Caraman
Claudiu Caraman2 ani în urmă
Cladire moderna, curatenie, dotari deosebite, personal amabil (chiar si cu cei care nu cunosc limba maghiara), aparatura moderna si medic bun (am fost pentru o ecografie) dar si tarife decente, mai mici ca in Brasov. Am asteptat un pic (45 min) peste ora la care am fost programat, dar asta cred ca se mai intampla uneori, atunci cand e vorba de sanatatea oamenilor.
Sever Oprișan
Sever Oprișan2 ani în urmă
Fiți pregătiți să așteptați 1-3h peste timpul programat sau chiar să mergeți degeaba pentru ca doctorul nu a venit. Chiar azi am fost la ecograf la 16:00 și la 17:00 doctorul nu a sosit și nici nu " a putut ajunge". De toată jena, dacă la 15:00 nu poți pleca din Brașov, atunci sună la Provitam și spune-le să îți anuleze programările, pentru că nu mai ajungi. Rușine!
Locații recomandate