/Constanta/Doctor

Clinica 360

Strada București 21, Constanța 900178, România

Clinica 360
Doctor
3.7
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JGM+M2 Constanța, România
+40 241 636 000
clinica360.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dragos Sava
Dragos Sava2 ani în urmă
Bataie de joc pe bani!!!!
Si acum sa detaliez.

Pe 13 ianuarie am sunat la clinica sa fac programare la dr Beciu.Dupa multe apeluri la care nu am primit niciun raspuns,am reusit totusi sa vorbesc cu o doamna ,careia i-am spus ce doresc si care mi-a comunicat ca va vorbi cu dl dr si in functie de raspunsul dumnealui ,ma va suna.
Telefonul a sunat in aceeasi zi -13 ianuarie-la 13:19 si mi-a spus ca dl dr Beciu ma poate vedea luni 17 ianuarie la 08:30 .Mi-a comunicat deasemeni ce documente trebuie sa am la momentul vizitei in Clinica.
Luni la ora stabilita m-am prezentat la Clinica 360° ,dar surpriza nu aveam nicio programare!!!Le-am aratat telefonul in care se putea vedea apelul,dar nu a fost relevant pentru ei!
-Ati primit telefonul de confirmare?Trebuia sa confirmati vineri inca odata vizita!-ma intreaba dna de la receptie.
-Doamna,radeti de mine?!Am vorbit joi la 13:19 ca luni la 08:30 sunt la dvs.Dvs mi-ati propus aceasta ora si eu am fost de acordCe trebuia sa mai confirmam??
-Urcati cu liftul la et 1 si asteptati....
Am urcat si am asteptat.Si am asteptat cu speranța ca printre cei norocosi care s-au regasit pe lista cu programari,ma vor introduce si pe mine.
In timpul asteptarii am aflat ca nu eram singurul aflat in aceasta situatie....Mai erau si alte persoane care s-au programat ,dar nu se regaseau pe lista premiantilor.
La 10:15 mi s-a terminat rabdarea cand am vazut ca au intrat 5-6 persoane in cabinetul doctorului si eu tot pe canapea eram.
Am coborât si le-am "multumit" d-nelor de la recepție pentru amabilitate si le-am asigurat ca in viata mea nu mai calc pe acolo!!!
Ulterior am citit recenziile celor care au cizitat Clinica si am observat ca nu sunt singurul care a avut o astfel de experienta ,iar faptul ca aceste practici inca exista,imi demonstrează ca proprietarilor nu le pasa de clienți, asa ca singurul mod in care pot sa penalizez astfel de practici este sa impartasesti experienta!
Daca totusi vreti sa mergeti la Clinica 360°,va recomand sa aveti la dvs un carton de Kent,ca pe vremuri....poate aveti prioritate😉
Georgiana Buja
Georgiana Buja2 ani în urmă
Nu recomand !!! După ce mi-au anulat de 2 ori programarea, m-au chemat la ora 08:00 ca sa intru la medic abia la ora 10:30. Bătaie de joc !
Liviu Petrovici
Liviu Petrovici2 ani în urmă
Placut impresionat de experienta traita.
Intreg personalul cu care am intrat in contact s-a prezentat ireprosabil!
Felicitari echipei!
Se pare ca aceste servicii sunt mult imbunatite fata de ce am citit in recenziile de acum 6/7 luni! Inseamna ca managementul chiar tine cont de feed back-ul clientilor!
As face o recomandare, cu draga inima: Cand dati rezultatul investigatiei catre pacient, atunci cand diagnosticul este delicat, ar fi indicat sa fie aflat doar de pacientul in cauza.
Va multumesc pentru servicii!
Ioana Coleff
Ioana Coleff2 ani în urmă
De ce le mai tineti pe alea la receptie daca nu s apte pentru munca pe care trebuie sa o faca? De ce nu tineti cont de programari si bagati pacientii pe ochi frumosi?
Efectiv stai ca prostul si astepti nimic desi esti programat la o anumita ora. NU RECOMAND!!👎
Lups Mo
Lups Mo2 ani în urmă
Am avut nevoie de consult endocrinolog și recoltat analize. Am fost pe deplin mulțumită de servicii. Dl dr. Beciu Marian este un medic f bun.
Lorena Nincă
Lorena Nincă2 ani în urmă
Cea mai buna clinica din Constanța! Servicii de cea mai inalta calitate și personal implicat, de un respect și o amabilitate cum nu am mai văzut in alta parte. Recomand 100% mai ales pentru investigatii precum endoscopie/colonoscopie! Nota 10 intregului personal de la etajul 2, au reușit sa facă o experienta plăcută din astfel de investigatii de care oricine se ferește!
Corina andrei
Corina andrei2 ani în urmă
buna seara! am avut o experienta foarte buna, plecand de la programarea endoscopiei pana la rezultaitul si profesionalismul personalului medical. experienta a pornit de la telefonul dat de mine pentru a realiza [rogramarea (a durat mult sa ajung la dnul dr, dar a meritat- programarea a ramas neschimbata pe parcursul a peste o luna); ulterior, prezentarea la clinica a decurs normal (cu foarte mare recunostinta pentru testul covid care am inteles ca se face tuturor pacientilor de endoscopie-----chiar nu as fi vrut sa stau in aceeasi camera cu un pacient netestat, timp de o ora), ulterior, preluarea de catre receptie cu explicarea pasilor si a urmatoarelor eventuale costuri si experienta endoscopiei, care a fost excelenta......cu adevarat un pachet de servicii medicale complet si sigur deloc usor de realizat
Senzor sen
Senzor sen2 ani în urmă
Nu recomand această clinică deplorabilă și pusă de japcă încă de la recepție. Taxă de confort, au inventat un mod de ati lua banii. Degeaba esti plătitor de taxe pentru sănătate. Șarlatani!!!!!
Locații recomandate