/Constanta/Doctor

Infinity Digital Dent

Bulevardul Mamaia nr 21, Constanța 900189, România

Infinity Digital Dent
Doctor
4.4
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JJR+GJ Constanța, România
+40 241 610 610
infinitydigitaldent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Baris Amet
Baris Amet2 ani în urmă
Cei mai buni, servicii de calitate si staff profesional
Michael Woody
Michael Woody2 ani în urmă
Vă recomandăm cu tărie pentru toate nevoile dvs. dentare. Dr. Amer Hijazi și personalul au făcut o treabă remarcabilă! Am suferit o durere la unul din dinții mei superiori și dureri la unul dintre dinții mei inferiori ai înțelepciunii. Am crezut că este o cavitate simplă în fiecare necesitând o umplutură. În schimb, dințul meu de înțelepciune nu a putut fi umplut datorită amplasării cavității. Trebuia extras! Personalul a fost incredibil, minimizând disconfortul asociat procesului de extracție! Bună durere de dinți înțelepciune de ridicare !!! Urmăriți pentru a umple dintele superior în câteva zile. Faceți-vă o favoare dvs. și familiei dvs. și efectuați munca dentară aici !!!
Mihaela Ruci
Mihaela Ruci4 ani în urmă
Nu recomand. In 2014 mi-am pus aparat dentar la Dr. Amer Hijazi care este total lipsit de profesionalism. Nu l-a interesat ca eu aveam un inceput de parodontoza, asa ca mi-a pus aparatul.... ceea ce nu trebuia. Peste 2 ani de zile cand situatia s-a agravat, efectiv s-a dat la o parte fara nici o scuza, fara nici o explicatie, efectiv plasandu-ma la un alt doctor. Ulterior mi s-a dat aparatul jos, mi s-a facut aditie de os, bineinteles ca a fost prea tarziu si nu a reusit, dupa care mi-au montat inapoi aparat dentar, spunandu-mi totul va fi ok. In 2018, mi s-a dat aparatul jos, pe premisa ca mai mult de atat nu au ce sa imi faca. Astfel dantura mea arata groaznic si sunt programata la un alt cabinet pentru a incepe lucrarire. Extractia celor doi 2 afectati de parodontoza, si multe altele, pentru ca mi-au fost lasate spatii intre masele. Imi pare rau, ca am cheltuit o suma considerabila, am pierdut atata timp, cand toate acestea puteam sa le fac de la inceput. Banii mi-au fost luati in avans , adica toata suma. Nu mai zic de cheltuieli lunare cand megeam, timp de 4 ani, cate 100 ron pe luna. Prostia si gresala mea, au fost ca nu am semnat un contract si nu am primit niciodata vreo factura sau bon fiscal pentru ceea ce au prestat. Asa ca... acum nu am ce face, decat sa o i-au de la capat , alti bani alta distractie, dar mult mai multa prudenta.
Cristian Ștefan
Cristian Ștefan4 ani în urmă
Mi-am pus aparat dentar + extracție, staff profesionist și călduros, de aparatură si curățenie nu mai vorbim. Dr. Mohammad pe lângă faptul că e top, e si cel mai caterincă om 😂
Claudia Nitu
Claudia Nitu4 ani în urmă
Recomand cu caldura,un colectiv tanar si extrem de profesionist.Nu am cuvinte sa imi exprim multumirea pt.DOMNUL DR.MOHAMED."Cuvintele nu pot recompensa COMPETENTA si OMENIA DUMNEAVOASTRA!"👏👏👏👏👏👏
Adriana Lovely Eventi Catering
Adriana Lovely Eventi Catering5 ani în urmă
Pentru mine a fost superlativul absolut din toate punctele de vedere. Am făcut o intervenție chirugicală foarte delicata. Nu am cuvinte sa descriu profesionalitatea și disponibilitatea întregului personal. Mulțumesc mult mult de tot in primul rând domnului Dr. Mohamed și apoi doamnei Dr Laura și la toate asistentele de acolo. Niște fete atât de tinere și atât de drăguțe, serioase și pregătite. Va mulțumesc mult la toți. Pe curând! Cam peste 5 luni cred!
Ioan s
Ioan s2 ani în urmă
NU RECOMAND. Am fost sa mi se pună o plomba, după două săptămâni dintele a început să mă doară și am făcut infecție. Am sunat la clinică să le spun despre situația în care mă aflam și m-au programat peste trei zile . Am fost nevoit să merg la altă clinică.
M.f Suta
M.f Suta2 ani în urmă
O clinica modernă. Am fost la Dr. Mohamed pentru a extrage toți molarii de minte. Un Dr. foarte bine pregătit cu capacitatea de a face pacienții sa se simtă confortabil și in largul lor. Despre profesionalismul medicilor dentiști nimic de reproșat. Din cele 4 ori in care am fost la cabinet - 2 pentru extractia molarilor, 2 pentru a scoate firele- de 3 ori am avut o experiența plăcută. Ultima oară am avut parte de o experiența neplăcuta.
2 stele din 5 din cauza lipsei unui tabel cu tarife și transparență/coerență în ceea ce priveste prețurile. Spre exemplu: după extracția primilor 2 molari de minte firele au fost scoase fără a mi se cere nici-un cost suplimentar. Nu același lucru s-a întâmplat când mi s-au scos firele după extracția ultimelor două masele de minte, când o doamna doctora mi-a cerut 60 de lei pentru a scoate firele. În plus, am fost întrebată de fiecare oară dacă doresc chitanță. Întrebare: de când a devenit chitanța un optional în România???
Locații recomandate