/Cluj/Doctor

Novogyn

Calea Turzii 140, Cluj-Napoca 400000, România

Novogyn
Doctor
4
155 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH3W+G6 Cluj-Napoca, România
+40 364 110 012
novogyn.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Novogyn
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Ovidiu Paul Negrea
Ovidiu Paul Negrea190 zile în urmă
Penibili in adevăratul sens al cuvântului. Timp de așteptare mai mari decât la spitalele publice, staff nepregătit, lipsa de respect față de client până la urmă ( nu fata de pacient ) , deoarece e un business ...
Cristina Czako
Cristina Czako190 zile în urmă
O clinica de nota 10!!! Mulțumesc D-lui Dr. Sbârciu,D-nei Dr Laslo Carmen, asistentelor si tot personalului pentru profesionalismul de care au dat dovada !! Vă doresc mult succes in continuare!!!
Adela Ludusan
Adela Ludusan220 zile în urmă
Si pe aceasta cale doresc sa ii mulțumesc domnului doctor Radu Ignat pentru tot ajutorul acordat in aceste 9 luni si nu numai. Este un medic exceptional, empatic, profesionist. Rar intalnesti asemenea medici.Am apelat la dansul la orice ora din zi si mi-a raspuns intotdeauna prompt. Multumiri si echipei care a asistat la nastere si tot personalului medical care a facut ca sederea mea in spital sa fie una placuta.
Andreea Moraru
Andreea Moraru251 zile în urmă
Multumesc doamnei doctor Ignat Dana pentru ca a fost alaturi de mine inca din saptamana 5 din sarcina. Un adevarat profesionost, totul a fost minunat si m-a ajutat sa depasesc toate momentele de frica si panica. O recomand cu mare drag.
Psycho Naut
Psycho Naut281 zile în urmă
Recomand cu toata increderea!! Totul la superlativ.
Atat personalul medical cat si cel auxiliar se comporta exemplar cu mamicile si cu bebeii, mancarea este delicioasa, nu este necesar sa vii cu aproape nimic de acasa (se asigura inclusiv hainute pentru bebei, haine de spital pentru paciente, consumabile, medicamente, etc. ), saloanele, toaletele foarte curate si dezinfectate zilnic, servicii medicale de inalta calitate.
Uneori, la consultatii, timpul de asteptare depasea ora programarii, dar sa nu uitam ca o urgenta are prioritate oriunde in lumea asta. :) cu drag recomand clinica Novogyn
Vero veronica
Vero veronica2 ani în urmă
În data de 26.02.2022 am născut prin cezariana cu domnul doctor conf Ciortea Razvan la Novogyn o fetita perfecta ,toată experienta pe care am avut-o a fost minunata... de la personal extrem de amabil , care te ajutau în orice problema la orice ora, mâncarea excelenta, curățenie ,fara miros de spital , parca esti la hotel ,tot de ce ai nevoie găsești fără sa duci nimic de acasa .... Inclusiv la monitorizarile pe parcursul sarcinii ,au fost momente când am așteptat câte 30-40 de minute dar nu sunt absurda ca unele persoane sa nu înțeleg ce înseamnă o urgenta medicală și de fiecare data când erau decalaje eram sunata de fetele de la recepție! Recomand Novogyn,mulțumesc echipei ,mulțumesc mult domnului doctor care este un om extraordinar care mi-a răspuns la toate întrebările cu răbdare și la orice ora !! Va urez sănătate la toți.
Dana Raiu
Dana Raiu2 ani în urmă
Multumesc Domnului Doctor Profesor Malutan Florin , pentru profesionalismul acordat , in urma cu câteva zile , am avut parte de o intervenție chirurgicala , laparascopic , totul a decurs la superlativ , ma simt excelent dupa cateva zile , multumesc tuturor doamnelor asistente , mai ales celor care au avut grija de mine la terapie intensiva , doamna Emilia , doamna Erica si celorlalte , din pacate nu le cunosc numele .

M - am simtit foarte bine ingrijita , hranita si mereu a fost o vorba calda , umana , care te incuraja sa ai speranta ca totul va fi bine !

Felicitari tuturor echipei din clinica Novogyn !
Profesionalism de inalta calitate !

Va multumesc ! ❤️
Lidia Tuhut
Lidia Tuhut2 ani în urmă
10 💫 După o intervenție chirurgicala și două nașteri mă declar foarte mulțumită de serviciile acestei clinici. Eu am născut cu doamna doctor Vaida Dana, căreia îi mulțumesc mult pentru tot 🤗
Locații recomandate