/Cluj/Doctor

CLINICA ANA - Cabinet dermatologie Dr. Adrian Ilonca

Strada Albac Nr.16, Cluj-Napoca 400450, România

CLINICA ANA - Cabinet dermatologie Dr. Adrian Ilonca
Doctor
4.8
56 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ79+HX Cluj-Napoca, România
+40 720 000 817
dermaonline.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
M M
M M2 ani în urmă
După ce am mers la 2 dermatologi care mi-au dat un tratament care doar îmi acutiza problema, m-am gândit și la posibilitatea unei consultații online. Domnul doctor, desi nu ne-am întâlnit personal pentru a ii oferi mai multe detalii despre problema mea, mi-a dat un tratament al cărui rezultat în vad din primele 3 zile. În cateva zile am scăpat de disperarea și de teama de a nu putea renunța niciodată la cremele cu cortizon. În mailul despre tratament mi-a oferit mult mai multe explicatii decât mi s-au oferit la consultațiile la cabinet la alți doctori. Recomand din tot sufletul! Profesionalism și pasiune!
Vali valih
Vali valih2 ani în urmă
Multumesc din suflet domnului doctor Ilonca pentru promtitudine, profesionalism, incredere si speranta. Desi consultatia a fost online, ceea ce mi-a dat posibilitatea si sansa sa comunic cu dumnealui fara sa ma deplasez, toate datele si informatiile pe care le-am schimbat au fost suficiente cat sa imi dea increderea ca totul este si va fi bine.
Acum, totul este bine si pot spune cu certitudine ca am incredere in domnul doctor si recomand cu tarie acest tip de consultatie profesionista, sigura si foarte prompta. Nu trebuie sa locuiesti in Cluj ca sa ai parte de o consultatie profesionista.
Alb Remus
Alb Remus2 ani în urmă
As da stele si mai multe,dar doar atat imi permite aplicatia. Un om extraordinar, cu un devotament spre pacient. RECOMAND CU INCREDERE!!! Mi-au sosit rezultatele in weekend si le-am trimis dl doctor pe whatsapp. Mi-a raspuns foarte repede si in acelasi timp mi-a trimis si reteta pt tratament. Pretul perceput fata de serviciile oferite este modic.
Patrik Ignat
Patrik Ignat2 ani în urmă
Dupa ce am avut doar experiente negative la alte cabinete de dermatologie, am fost foarte placut surprins de nivelul de interes, cunoastere si rabdare din partea dr-ului Adrian Ilonca. Voi reveni de fiecare data cand voi avea o problema. Recomand cu cea mai mare incredere.
Radu Genis
Radu Genis2 ani în urmă
Pentru un consult de 6 minute si un diagnostic prost, nu pot sa ofer mai putin de o stea. 180lei pierduti, plus timp, plus inrautatirea situatiei.
Esmeralda Nistor
Esmeralda Nistor2 ani în urmă
Recomand cu incredere pe domnul Dr. Adrian Ilonca care m-a ajutat in doua ocazii in probleme dermatologice ale fiului meu, cu succes! A dat dovada de profesionalism, comunicare si pregatirea inalta de fiecare data. Multumesc mult. (Google Translated) I confidently recommend Dr. Adrian Ilonca,who has helped me on two occasions in my son's dermatological problems, successfully! He showed professionalism, communication and high training every time. Thanks a lot.
Sabina Antonesei
Sabina Antonesei2 ani în urmă
Superb! După mulți ani în care m-am confruntat cu acneea și mult timp și bani pierduți la mulți medici am avut înțelepciunea de a veni la domnul doctor care m-a ajutat foarte mult. Încă sunt în perioada tratamentului care dă rezultate uimitoare.
Lucia Asanache
Lucia Asanache2 ani în urmă
Foarte impresionata de serviciile de consultatie online ale dlui dr Ilonca. Formular simplu si eficient, timp record de raspuns si diagnostic detaliat + recomendari de care am avut nevoie urgent. Apreciez ca pot reveni cu evolutia conditiei si primesc sfaturi f rapid. Recomand fara ezitare, si cu speranta ca voi vedea mai des tipul acesta de servicii online in domeniul medical peste tot in tara. Multumesc din suflet!
Locații recomandate