/Caras severin/Doctor

Clinica Nera

Comuna Sasca Montana sat Slatina Nera nr 319, Slatina-Nera 327334, România

Clinica Nera
Doctor
3.4
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WM6M+7J Slatina-Nera, România
+40 355 401 393
clinicanera.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Ionel Chiria
Ionel Chiria2 ani în urmă
O locație super atât pentru tratament cât și pentru odihna!!! Tratamentul este fff bun, nu va luați după alții care își dau părerea fără sa o fi trăit! RECOMAND CU INCREDERE !!! Eu sunt medic și am avut Covid- am plecat fff mulțumit și chiar de când am plecat și în timp nici nu mi am mai dat seama ca oboseala!
Petrică Mâțu Stoian
Petrică Mâțu Stoian2 ani în urmă
Nu recomand, servicii slabe
Danny
Danny2 ani în urmă
Corina Toma
Corina Toma2 ani în urmă
Camelia Tustean
Camelia Tustean2 ani în urmă
Camera hiperbara din aceasta clinica a salvat mult mai multe vieti decat toate spitalele din România, asta nu se spune ca nu trebuie sa stim cum sa ne recuperam sa fim bine sanatosi ci bolnavi sa depindem de medicamentatie, a fost un caz nefericit si s-a inchis una din sperantele pentru mai bine ptr unii dintr noi.i-mi pare rau si sper sa se deschida cat mai repede sa mai facem un tratament ca cel de anul trecut din martie atunci cand l-au SALVAT pe sotul meu, asta este adevarul nu ce ne spun ei in media.tot ce e bun la noi trebiue sa dispara.Dl Dr Chirila sa nu va lasati, va sustinem in continuare si cel mai important Dumnezeu este sus si ne iubeste cu ajutorul Lui o sa reusiti🙏🙏🙏
Laurentiu florea
Laurentiu florea2 ani în urmă
Un loc frumos așezat în mijlocul naturii, înconjurată de păduri,aer curat. Personal fain, încearcă să te ajute cu orice problemă. Cazarea este ok,paturile sunt puțin incomode.Curățenia la un nivel bun. Mâncarea e ok, bucătăresele foarte atente cu toată lumea. Tratamentul cu oxigen hiperbar este eficient pt problemele de plămâni,cel puțin la mine a avut efect,mi-am recăpătat eficiența respiratorie.
Andrei Carcodel
Andrei Carcodel2 ani în urmă
Dunarea noaptea
Vali Valentin
Vali Valentin2 ani în urmă
Locații recomandate